حرکت حوزه علمیه در مسیری مانند دانشگاه آسیب‌زا است
کد خبر: 3907301
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸

حرکت حوزه علمیه در مسیری مانند دانشگاه آسیب‌زا است

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز گفت: نباید فضای مدیریتی حوزه علمیه مانند دانشگاه باشد، چراکه رویکردها و فضای آن دو متفاوت از هم است، این‌که در مسیری حرکت شود که فضای آن از رویکرد اصیل حوزه دور شده و به مانند دانشگاه باشد آسیب‌زا است.

حرکت حوزه علمیه در مسیری مانند دانشگاه آسیب‌زا استبه گزارش ایکنا از قزوین، دکتر فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز، در دیدار با حجت‌الاسلام‌والمسلمین رضا کاظم‌لو، مدیر حوزه علمیه خواهران استان و طلاب خواهر استان قزوین، که شب گذشته 7 تیر برگزار شد؛ گفت: تولید علم در جهت‌گیری‌های اولیه حوزه دین و معارف اسلامی باید در حوزه علمیه رقم بخورد، با توجه به ظرفیت عظیم حوزه علمیه انتظار می‌رود که تولید محتوای ویژه در این مرکز اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته از حوزه علمیه تقاضا دارم در مسیر رفع برخی ضعف‌ها در حوزه مبلغان و تربیت نیروهای فعال و تأثیرگذار گام بردارد.

محمدبیگی گفت: تولید علم و پژوهش در حوزه‌های علمیه و سردمداری آن مورد تأکید مقام معظم رهبری است. نباید فضای مدیریتی حوزه علمیه مانند دانشگاه باشد، چراکه رویکردها و فضای آن دو متفاوت از هم است، این‌که در مسیری حرکت شود که فضای آن از رویکرد اصیل حوزه دور شده و به مانند دانشگاه باشد آسیب‌زا است.

وی بیان کرد: اساتید و طلاب پژوهشگر در حوزه‌های مختلف پژوهش‌های خود را در قالب طرح به نمایندگان برسانند تا در بستر فعالیت‌های علمی بتوانیم قوانین لازم را در مجلس مطرح و تصویب کنیم. همین‌طور از اساتید و پژوهشگران حاضر در مراکز دانشگاهی نیز چنین انتظاری می‌رود.

این نماینده خاطرنشان کرد: جای تأسف است که در سال جاری دولت یارانه موالید را در گرو تأیید وزارت تعاون قرار داده است، این تصمیم دولت با مخالفت شدید نمایندگان روبه رو شده است.

وی افزود: در مجلس پیگیر تشکیل کمیسیون ویژه جمعیت و خانواده هستیم، مدیریت عرصه فرهنگی خانواده با بانوان است و باید برای این عرصه بستر حمایتی لازم دیده شود.

محمدبیگی تشریح کرد: فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی می‌تواند زمینه‌ساز دولت اسلامی باشد با مشاهده اسناد موجود می‌بینیم که تکریم شأن خانواده، مادری و همسری در دین اسلام و تاریخ ایران باستان بسیار پررنگ است به‌گونه‌ای که در الواح هخامنشی موجود که چندی پیش در قزوین رونمایی شد، اسنادی دیده می‌شود که نشان‌دهنده ارج ویژه و جایگاه بانوان در آن زمان دارد، بانوان آن زمان نفقه دریافت و برای موالید خود یارانه و مزد ویژه دریافت می‌کردند. این نشان از جایگاه والای بانوان در ایران باستان دارد که این شأن و جایگاه با آمدن دین اسلام بسیار رشد کرد چنانچه احترام به بانوان در قوانین و آیات الهی به‌صراحت مطرح می‌شود و تکریم مادری و همسری بارها مورد تأکید آیات قرآن کریم قرار می‌گیرد.

انتهای پیام
captcha