ارزش‌های انقلاب با شهادت حاج قاسم سلیمانی احیا شد
کد خبر: 3878060
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
محسن رضایی:

ارزش‌های انقلاب با شهادت حاج قاسم سلیمانی احیا شد

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این‌که با شهادت سردار سلیمانی وفاداری و عشق به شهادت در بین مردم بیشتر شد، اظهار کرد: بازگشت ارزش‌های انقلابی، احیا شدن وحدت و مقام پیدا کردن برادری و شهادت طلبی از جمله پیامدهای این حادثه بود.

ارزش‌های انقلابی با شهادت حاج قاسم در بین مردم بیشتر شدبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته، 21 بهمن‌ماه در مراسم بزرگداشت اربعین سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در مسجد حضرت فاطمه الزهرا(س) تبریز، با بیان این‌که با شهادت سردار سلیمانی وفاداری و عشق به شهادت در بین مردم بیشتر شد، اظهار کرد: بازگشت ارزش‌های انقلابی، احیا شدن وحدت و مقام پیدا کردن برادری و شهادت طلبی از جمله پیامدهای این حادثه بود.

وی گفت: مردم وفادار، شهیدپرور و باغیرت آذربایجان و به خصوص شهر تبریز در ایام تشییع جنازه فرزند خود، سردار قاسم سلیمانی با ابراز احساسات صادقانه و مخلصانه پیام انتقام سخت را به دنیا صادر کردند.

رضایی با بیان اینکه امروز شرایط مهمی در کشور ایران به وجود آمده است، افزود: بعد از دفاع مقدس، ایران حدود 20 سال، سیاست عادی‌سازی روابط را در پیش گرفت، برخی معتقد بودند که دوران عادی سازی روابط ایران با غرب شروع شده است و برخی هم معتقد بودند که این کار تنش‌زدایی است، این پنج سال آخر هم مقام معظم رهبری نام آن را نرمش قهرمانانه گذاشتند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، ادامه داد: نتیجه همه این تلاش‌ها قرارداد بین‌المللی برجام بود، ایران یک طرف میز و شش قدرت بین‌المللی دنیا هم یک طرف قرار گرفت و طی امضایی قرار شد که ایران انرژی هسته‌ای را در چارچوبی مسالمت آمیز دنبال کند.

وی افزود: مقرر شد تا هشت سال، محدودیت باشد و بعد از آن ایران برای تولید نیروگاه‌های هسته‌ای و به دست آوردن انرژی برق از نیروگاه‌های هسته‌ای از محدودیت خارج شود و در مقابل، اروپایی‌ها، آمریکایی‌ها، روس‌ها و چینی‌ها تعهداتی دادند که اقتصاد ایران را مثل گذشته سد نکنند، با ایران تجارت کرده و نفت ایران را بخرند.

رضایی، بیان کرد: اینکه چندین کشور دنیا پای یک تعهد بین‌المللی را امضا کنند، در دنیا بی‌نظیر بوده است، اما همانطور که رهبر معظم انقلاب پیش بینی کرده بود، دولت آمریکا زیر این قرار داد زده و آن را پاره و شروع به درگیری با ایران کرد.

وی خاطرنشان کرد: دولت آمریکا در ابتدا درگیری بین‌المللی را شروع کرده و سپس شروع به وضع شدیدترین تحریم‌ها اقتصادی علیه ایران کرد، اما نه آن فشارهای بین‌المللی اثر کرد و نه تحریم‌های اقتصادی و ملت ایران، سفت ایستادند.

رضایی بیان کرد: نخست وزیر ژاپن را به ایران فرستادند و با رهبر انقلاب ملاقات کرد و پیشنهاد مذاکره با ترامپ را داد و رهبر انقلاب هم جواب محکمی به آن‌ها دادند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، یادآور شد: یک مرتبه انگلیسی‌ها گفتند که یک کشتی نفتی را گرفته‌اند، اینجا دیگر ایران از حالت مقاومت غیرفعال به حالت مقاومت فعال وارد شد و بیش از یک سال است که وارد جبهه جدیدی شده‌ایم و پرونده مبارزه جدیدی بعد از حدود بیست و شش سال در ایران گشوده شده است.

وی بیان کرد: ملت، رهبر و دولت ایران حداکثر احترامات لازم را به مقررات استعماری دنیا انجام دادند، قراردادهای بین‌المللی را امضا کردند، اما وقتی تمام این‌ها بی‌خاصیت شد و آمریکایی‌ها فشار تحمیلی را اعمال کرده و روابط بین‌المللی را زیر پا گذاشتند و کشتی ما را گرفتند، ایران هم شروع به نشان دادن عکس‌العمل از خود کرد و بلافاصله کشتی را گرفت.

رضایی یادآور شد: چیزی از این ماجرا نگذشته بود که آمریکایی‌ها پهپادی را فرستادند تا وارد آسمان ایران شود و رزمندگان ما این پهپاد را هم ساقط کردند و پهپاد بسیار گران قیمتی هم بود که هندی‌ها چند مورد از آن را سفارش داده بودند، اما به محض ساقط شدن این پهپاد توسط ایران، هندی‌ها قراردادهایشان را با آمریکا لغو کردند.

وی تصریح کرد: آقای ترامپ در راه بن‌بستی گرفتار شده بود و نه راه پیش داشت و نه راه عقب، او تمامی امکاناتش را به کار گرفته بود، اما ملت ایران تسلیم نشده بودند، برجام را پاره کرده و تحریم اقتصادی را انجام داده بود، کشتی ما را گرفته و دنبال چاره‌ای برای بیرون آمدن از این بن بست بود.

رضایی، اضافه کرد: ترامپ راه‌های مختلفی را در پیش گرفت، اما حاضر نبود که به اشتباهش اعتراف کند و از راهی که جلو آمده بود، برگردد که رزمندگان یمنی، چاه‌های نفت عربستان (آرامکو) را زدند و قلب انرژی منطقه در همین منطقه آرامکو است، تاسیسات بسیار عظیمی وجود دارد و حدود 24 موشک از یمن به این تاسیسات شلیک و این‌ها منفجر شدند.

فرمانده سپاه پاسدران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: همه به آمریکا گفتند که راهی که با ایران در پیش گرفته‌ای درست نبوده و بگذار ایران نفتش را بفروشد، او به فکر چاره بود، در 24 آبان ماه مردم در بسیاری از شهرهای ایران به خاطر فشارها و مشکلاتی مانند نگرانی از تورم، پایین آمدن قدرت خرید و بیکاری جوانان که در زندگی مردم هست، اعتراضاتی کردند و این‌ها فکر کردند چون مردم اعتراض کرده‌اند، نظام و انقلابشان را نمی‌خواهند و گفتند الان بهترین موقع است که فرمانده مقاومتشان را شهید کنیم تا مردم ایران مایوس و دلزده و تسلیم شوند.

وی با اشاره به حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع جنازه سردار سلیمانی گفت: برای اولین بار تشییع جنازه‌ای انجام شد که در هیچ تاریخی این طور نبود و در شهرها و روستاهای ایران، مراکز استان‌ها، همه اقوام ایرانی همه مذاهبی که در ایران بودند، خروشیدند و خودشان را در خیابان‌ها نشان دادند و همه گفتند «انتقام سخت».

رضایی، تاکید کرد: روز دوم و سوم، آمریکایی‌ها جا زدند و آقای ترامپ ایران را با مورد هدف قرار دادن ۵۲ مرکز فرهنگی تهدید کرد، او می‌دانست که مردم ما مذهبی هستند و منظورش از مراکز فرهنگی مثلا حرم حضرت رضا(ع) ‌و اماکن مقدسه و مساجد ایران بود.

وی گفت: ملت ایران به این حرفها گوش ندادند و همگی به یک صدا می‌گفتند «انتقام سخت» و تا نوبت این انتقام سخت رسید و درست قبل از دفن کردن جنازه شهید قاسم سلیمانی، موشک‌ها به عین‌الاسد پرتاب شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، خاطرنشان کرد: دو پایگاه مهم هوایی آمریکا مورد هدف قرار گرفت، یکی عین‌الاسد و یکی در اربیل و شمال عراق و ابتدا ترامپ گفت ما کشته و مجروح ندادیم و سه روز بعد اطلاعیه ضربه مغزی شدن هفت، هشت نفر بیرون آمد و چند روز بعد و تا به امروز به ۶۵ نفر رسیده است که به بیمارستان‌های آلمان و اسرائیل منتقل شده‌اند و هنوز به خانواده‌های ایشان گفتند که چه بلایی سر این‌ها آمده است.

انتهای پیام
captcha