کد خبر: 4230114
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹
طی سال گذشته صورت گرفت

تشکیل ۶۴۰ پرونده درمان ناباروری در جهاد دانشگاهی قزوین

رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: در استان قزوین طی یک سال گذشته بیش از ۶۴۰ پرونده درمان ناباروری داشته‌ایم و ۵۰ هزار نفر از خدمات آزمایشگاهی و ۵۰۰ نفر از خدمت ذخیره‌سازی خون بندناف استفاده کرده‌اند.

پیله چی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، فرشاد پیله‌چی، رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین، عصر یکشنبه ۱۴ مرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت چهل‌وچهارمین سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی برگزار شد، ضمن تشریح دستاوردهای جهاد دانشگاهی استان قزوین اظهار کرد: یکی از مهمترین دستاوردهای پژوهشی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و به تبع استان قزوین فعالیت پژوهشکده رویان و همچنین درمان ناباروری است.

وی ادامه داد: در استان قزوین طی یک سال گذشته بیش از ۶۴۰ پرونده درمان ناباروری داشته‌ایم و ۵۰ هزار نفر از خدمات آزمایشگاهی و ۵۰۰ نفر از خدمت ذخیره‌سازی خون بندناف استفاده کرده‌اند. همچنین در یک سال گذشته ۳۸۰۰ نفر از شهروندان از خدمات درمانی جهاد دانشگاهی در بحث شیمی درمانی و ۳۷۰۰ نفر از خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی استفاده کرده‌اند.

این مسئول با اشاره به کمبود سرانه درمانی در استان قزوین تصریح کرد: در حال حاضر جهاد دانشگاهی استان قزوین یک پروژه عمرانی تحت عنوان مجتمع تحقیقاتی و درمانی دارد که تکمیل کامل این پروژه بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و میزان اعتبار آن برای فاز نخست ۹۰ میلیارد تومان است که در سفر شهید جمهور به استان قزوین مقرر شد ۴۰ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یابد و از این میزان تاکنون ۲۰ میلیارد تومان آن به خزانه جهاد دانشگاهی واریز شده است.

وی  در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: این نهاد علمی و انقلابی دستاوردهای قابل توجهی در حوزه آموزش و مهارت‌افزایی و همچنین اشتغال دارد، ما در این مجموعه یک هلدینگ آموزشی داریم، از آنجا که استان قزوین یک استان صنعتی است بنابراین با توجه به نیاز و پتانسیل استان سعی کرده‌ایم در هلدینگ آموزشی خود به سمت آموزش‌های مهارت‌محور و خود اشتغال برویم تا افراد در کمترین زمان ممکن برای ورود به بازار کار آماده شوند.

آموزش سالانه ۳۰ هزار فراگیر در جهاد دانشگاهی قزوین

پیله‌چی با اشاره به اینکه سالانه بالغ‌ بر ۳۰ هزار فراگیر از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی بهره‌مند می‌شوند، گفت: در مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی دپارتمان‌های مختلفی نظیر پزشکی، فنی و مهندسی، زبان، هنر، علوم انسانی، علوم کامپیوتر، آموزش‌های سازمانی و صنعت در حال فعالیت و جذب فراگیر هستند و دروسی که در این دپارتمان‌ها تدریس می‌شود، یا منجر به افزایش مهارت‌های فردی افراد خواهد شد و یا بستر اشتغال را برای فراگیران فراهم می‌کنند.

وی اظهار کرد: در جهاد دانشگاهی استان قزوین، در حوزه فرهنگی نیز با تقویت خبرگزاری ایسنا و ایکنا سعی در اثرگذاری و امیدبخشی داشته‌ایم. با ظرفیت‌های این رسانه‌ها در بسیاری از حل مسائل استان مشکل‌گشایی کرده‌ایم و امروز ایسنا و ایکنا در صدر رسانه‌های اثرگذار در استان شناخته می‌شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی قزوین در ادامه صحبت‌های خود به فعالیت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی در برگزاری مناظرات دانشجویی و کرسی‌های آزاد اندیشی سعی در تعامل با دانشجویان دارد و به قدری عملکرد جهاد دانشگاهی در مناظرات دانشجویی و کرسی‌های آزاداندیشی مطلوب بوده که سازمان صدا و سیما از این نهاد تقاضا کرده تا در برگزاری مناظرات این سازمان در سطوح مختلف و در حوزه‌های گوناگون همراه باشد.

وی‌ با اشاره به اینکه مقرر شده در سال جاری مشاغل خانگی و صاحبان کسب و کارهای خرد از این نهاد انقلابی به صورت خویش‌فرمایی و حقوقی تسهیلات دریافت کنند، تصریح کرد: میزان اعتبار درنظر گرفته شده برای تسهیلات این بخش ۶۴ میلیارد تومان است که فرآیند آن به زودی اجرایی خواهد شد.

پیله‌چی در پایان به فعالیت مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: در سال اخیر ۸ آزمون استخدامی به واسطه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در استان قزوین برگزار شده است. همچنین مقرر شده بر اساس ظرفیت‌های این مرکز جهاد دانشگاهی به بحث کانون ارزیابی مدیران در دستگاه‌های اجرایی ورود کند.

انتهای پیام
captcha