کد خبر: 4242620
تاریخ انتشار : ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷

یک درصد درآمد واقعی موقوفات قزوین دوبرابر بودجه دولتی استان است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین گفت: بودجه دولتی قزوین ۲۸ هزار میلیارد ریال است، درحالی که اگر درآمد موقوفات احیا شود، یک درصد آن معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال تقریباً دوبرابر بودجه دولتی استان خواهد بود.

مجیدی مدیر کل اوقاف قزوین

به گزارش ایکنا به نقل از ورابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی مجیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه قزوین، روز سه‌شنبه ۲۴ مهر در چهاردهمین همایش هم‌اندیشی مسئولان امور موقوفات و منابع پایدار حوزه‌های علمیه کشور، گفت: درآمدهای موقوفات می‌تواند در راستای احیا و توسعه استان به کار بسته شود که باید در این راستا تمام دستگاه‌ها فرهنگسازی کنند.

وی به مولدسازی اراضی موقوفه در استان قزوین اشاره و بیان کرد: خوشبختانه چندی پیش ۵۰۰ هکتار از اراضی موقوفه در استان احیا شده و برای تصویب به شورای عالی معماری و شهرسازی رفته که می‌تواند در آینده برای ساخت منازل مسکونی طلاب و معیشت آن‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

این مسئول در خصوص کمک اوقاف از درآمد موقاف در امور روحانیون استان قزوین نیز بیان کرد: ۴۳ میلیارد ریال برای اسکان شبانه، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مساعدت و کمک هزینه‌های جاری، سه میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال برای پرداخت شهریه طلاب، ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای برگزاری مراسم ختم قرآن، چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای دعوت از سخنرانان، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای حق مشاوره و ۲ میلیار ریال برای استقرار روحانیون در روستاها کمک شده است.

وی ادامه داد: بودجه دولتی قزوین ۲۸ هزار میلیارد ریال است، درحالی که اگر درآمد موقوفات احیا شود، یک درصد آن معادل ۵۰ هزار میلیارد ریال تقریباً دو برابر بودجه دولتی استان خواهد بود.

حجت‌الاسلام مجیدی اظهار کرد: یکی از موارد عدیده که مدام مورد شبهه جامعه قرار می‌گیرد، موضوع مالکیت وقف است که طلاب و روحانیون باید آن را برای مردم تشریح و تبیین کنند، چرا که دفاع از مالکیت وقف در طول تاریخ حتی در برخی موارد مورد انشای ائمه معصومین قرار داشته و وظیفه ما روحانیون است که نسبت به آن اهتمام داشته باشیم.

انتهای پیام
captcha