کد خبر: 4281134
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
استاندار در دیدار با 5 سفیر:

«پنجاه‌به‌در» قزوینی‌ها، آئینی مذهبی برای باران‌خواهی است

استاندار قزوین با اشاره به اینکه «پنجاه‌به‌در» قزوینی‌ها، آئینی مذهبی برای باران‌خواهی است، گفت: مردم قزوین در ۱۹ اردیبهشت هر سال به مصلای شهر می‌آیند و برای نزول باران دعا می‌کنند تا میراث فرهنگی خود را زنده نگه دارند. این مراسم علاوه بر اینکه جنبه‌های مذهبی و دینی دارد فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی به دنیاست.

«پنجاه‌به‌در»

به گزارش ایکنا از قزوین، سفرا و نمایندگان کشورهای اوگاندا، سیرالئون، بنگلادش، مالزی و سریلانکا به قزوین سفر کردند تا با ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری استان قزوین آشنا شوند.

دیدار استاندار قزوین با سفیر و نمایندگان کشورهای اوگاندا، سیرالئون، بنگلادش، مالزی و سریلانکا امروز پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در سالن جلسات استانداری قزوین برگزار شد.

محمد نوذری در این دیدار گفت: امروز در جمع شما هستیم تا یکی از سنت‌های دیرینه و ارزشمند قزوین به نام «پنجاه‌به‌در» را معرفی کنیم. «پنجاه‌به‌در» قزوینی‌ها، آئینی مذهبی برای باران‌خواهی است که قدمتی چند صد ساله در تاریخ این استان دارد و نمادی از همبستگی اجتماعی و دعا برای باران و برکت فراوان است.

وی ادامه داد: مردم قزوین در ۱۹ اردیبهشت هر سال به مصلای شهر می‌آیند و برای نزول باران دعا می‌کنند تا میراث فرهنگی خود را زنده نگه دارند. این مراسم علاوه بر اینکه جنبه‌های مذهبی و دینی دارد فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی به دنیاست.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: حضور سفرای خارجی در آئین پنجاه‌به‌در، نشان‌دهنده اهمیت تعاملات و نقش فرهنگ در نزدیک کردن ملت‌هاست. قزوین یک استان تاریخی و یکی از حوزه‌های مهم گردشگری ایران است که جاذبه‌های بزرگ تاریخی، طبیعی و مذهبی دارد.

وی در خصوص قزوین و ظرفیت‌های آن اظهار کرد: قزوین استانی برخوردار از موقعیت استراتژیک، غنی از تاریخ و تمدنی کهن است. این استان نقطه تلاقی تاریخ و فناوری بوده و در حقیقت بهشت فناوری و سرمایه‌گذاری هوشمند است.

این مسئول بیان کرد: در قزوین ظرفیت‌های بسیاری در حوزه انرژی‌های پاک، دانش‌بنیان و صنعت وجود دارد، قزوین چهارمین استان صنعتی کشور است و در زمینه کشاورزی نوین ظرفیت‌های بسیاری در این استان وجود دارد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای مراودات اقتصادی تصریح کرد: برای سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه گردشگری سلامت، ساخت اقامتگاه‌های مدرن و سنتی، صنایع خلاق و شهرک‌های صنعتی بزرگ اعلام آمادگی می‌کنیم.

نوذی در پایان یادآور شد: امروز جهت بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های روستایی وعشایری قزوین و فردا نیز در مراسم پنجاه‌به‌در میزبان شما خواهیم بود.

انتهای پیام
captcha