کد خبر: 4288720
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین:

مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها روایت آرامش مردم است

حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف پورآرین گفت: در حال حاضر مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها، روایت آرامش و طمأنینه مردم است که این آرامش ناشی از اعتماد به رهبری و نیروهای نظامی است.

پورآرین

حجت‌الاسلام والمسلمین یوسف پورآرین، مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، در پاسخ به سؤالی مبنی بر وظایف رسانه‌ها برای ترسیم واقعیت ایران در جهان گفت: هجمه دشمن، ترکیبی از عملیات نظامی و روانی است و در حال حاضر درگیر جنگ رسانه‌ای و سخت هستیم. در جنگ سخت فرماندهان نظامی کشور فعالیت دارند، اما در جنگ نرم و رسانه‌ای باید اصحاب رسانه و انسان رسانه‌ها وارد میدان شوند و واقعیت‌‌ها را روایت کنند. 

وی افزود: مردم به نظام، انقلاب و تصمیمات حاکمیت اعتماد دارند بنابراین رسانه‌ها می‌توانند این موضوعات را روایت کنند، مردم ایران هیچ هراسی ندارند و این در حالی است که مردم اسرائیل با پرتاب چند موشک ایرانی ترسیدند، مردم ما مضطرب نیستند و نمونه آن را در جشن غدیر مشاهده کردیم که این حضور مردم باید روایت شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین بیان کرد: مردم با کمال آرامش و اطمینان با نیروهای نظامی همراهی می‌کنند و نگران نیستند؛ در حال حاضر مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها، روایت آرامش و طمأنینه مردم است که این آرامش ناشی از اعتماد به رهبری و نیروهای نظامی است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر وظایف رسانه‌ها و مردم تصریح کرد: مردم ضمن حفظ آرامش باید وحدت کلمه را حفظ کنند، تحلیل‌های گوناگونی توسط عده‌ای در داخل انجام می‌شود تا ذهن مردم را مشوش کنند، اما مردم باید به روایت‌های رسمی و درست توجه داشته باشند.

پورآرین ادامه داد: اکنون زمان تشتت و روایت‌های گوناگون ناشی از عدم اطلاع و سوءگیری‌های مختلف سیاسی نیست، مهم‌ترین نقش مردم این است که به روایت‌های اختلاف برانگیز توجه نکنند و آنان را پس بزنند. 

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر نقش مسئولان تصریح کرد: مردم و مسئولان از فرزندان خود در حوزه نظامی حمایت کردند، مسئولان دولتی نیز باید در دو حوزه نقش‌آفرینی کنند نخستین نقش آنان حمایت از نیروهای مسلح است که تا به امروز به خوبی این نقش خود را ایفا کردند، دومین نقش آنان نیز رفع نگرانی‌های اقتصادی و معیشتی مردم است که باید در این حوزه نیز ورود پیدا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین در پاسخ به این پرسش که حضور مردم پرشور در جشن‌های غدیر نشانه چیست، گفت: مقام معظم رهبری پس از برگزاری نخستین جشن غدیر فرمودند که این جشن‌ها نشان‌دهنده دین‌داری مردم است، برخلاف روایت دشمن که القا می‌کند مردم از دین زده شده‌اند و توجهی به دین ندارند باید بگوییم که اجتماعات غدیر بهترین روش برای اظهار محبت مردم به اهل بیت(ع) و نشانه دین‌داری مردم است.

انتهای پیام
captcha