محمدحسین محمدی آهویی، قاری قرآن کریم، در گفتوگو با ایکنا از قزوین در پاسخ به اینکه در شرایط بحران و جنگی اتحاد میان مردم و دولت چه ضرورتی دارد، گفت: از هفته گذشته رژیم غاصب اسرائیل جنگ را به ایران تحمیل کرده است؛ خداوند در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران فرموده است: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا؛ و همگی به ریسمان خدا چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید»؛ این آیه بر یکصدا بودن تأکید دارد، بنابراین اگر همه با هم با استکبار مبارزه کنیم زودتر به نتیجه خواهیم رسید.
وی ادامه داد: خداوند در آیه ۱۰۵ سوره آل عمران در خصوص عدم اختلاف و پراکندگی بین مردم فرموده است: «وَلَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ تَفَرَّقُوا وَاخْتَلَفُوا مِنْ بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْبَيِّنَاتُ؛ و شما ای اهل ایمان، مانند کسانی نباشید که پس از آنکه دلایل روشن برای آنان آمد، پراکنده و گروه گروه شدند و در دین اختلاف پیدا کردند»؛ در جامعه امروزی واضح و مبرهن است که رژیم صهیونیستی با کشتار زنان و کودکان مظلوم و غیرنظامی نشان داده است که یک رژیم سفاک و جعلی است؛ براساس آیات قرآن کریم ما هم برای غلبه بر استکبار باید یکصدا باشیم.
این فعال قرآنی در پاسخ به سؤالی مبنی بر چرایی ضرورت اتحاد و حفظ آرامش در این روزها تصریح کرد: در بحبوهه جنگ وظیفه ما حفظ آرامش است، بنابراین باید اختلاف و تفرقه را کنار بگذاریم و وحدت و یکصدایی داشته باشیم. خداوند در آیه ۲۸ سوره رعد فرموده است: «الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ؛ بازگشتگان بهسوی خدا کسانی هستند که ایمان آوردند و دلهایشان به یاد خدا آرام میگیرد، آگاه باشید! دلها فقط به یاد خدا آرام میگیرد»؛ باید دلهای خود را با یاد خداوند زنده و آرام نگه داریم تا بتوانیم از این دوران سخت عبور کنیم.
محمدی آهویی با تأکید بر اینکه با توکل بر خداوند به وعده الهی دست خواهیم یافت، افزود: خداوند در آیه چهارم سوره فتح چنین به آرامش اشاره کرده است: «هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدَادُوا إِيمَانًا مَعَ إِيمَانِهِمْ ۗ وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلِيمًا حَكِيمًا؛ اوست که آرامش را در دلهای مؤمنان نازل کرد، تا ایمانی بر ایمانشان بیفزاید و سپاهیان آسمان و زمین فقط در سیطره مالکیت و فرمانروایی خداست؛ و خدا همواره دانا و حکیم است» اینگونه میتوانیم به آرامش دست یابیم.
وی در پاسخ به این پرسش که خداوند در قرآن کریم چه وعدهای به مؤمنان داده است، بیان کرد: وقتی که از رهبر زمان اطاعت کنیم و اختلافات را کنار بگذاریم آن وقت خداوند به وعده خود عمل خواهد کرد؛ خداوند در آیه ۱۶۰ سوره آل عمران وعده داده است: «إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ؛ اگر خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما چیره و غالب نخواهد شد، و اگر شما را واگذارد، چه کسی بعد از او شما را یاری خواهد داد؟ و مؤمنان باید فقط بر خدا توکل کنند» بنابراین اگر مؤمنان به خداوند متعال توکل کنند قطعاً پیروز خواهند شد.
این قاری قرآن یادآور شد: خداوند متعال در آیه ۵۶ سوره مائده فرموده است: «وَمَنْ يَتَوَلَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ؛ و کسانی که خدا و رسولش و مؤمنانی چون علی بن ابیطالب را به سرپرستی و دوستی بپذیرند حزب خدایند، و یقیناً حزب خدا در هر زمان و همه جا پیروزند»؛ سربازان جان برکف کشورمان از ابتدای جنگ تحمیلی با عملیات وعده صادق ۳ مقابل رژیم غاصب اسرائیل قدرتنمایی کردند و طبق وعده خداوند امت حزبالله پیروز نهایی است.
انتهای پیام