کد خبر: 4292145
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین:

عزاداران حسینی از روشن کردن شمع بر مزار شهدا خودداری کنند

سمیه اسمعیلی گفت: عزاداران حسینی به‌منظور حفظ و پاک‌سازی محیط از روشن کردن شمع بر مزار شهدا خودداری کرده و فقط در محل تعیین شده برای انجام این مهم استفاده کنند.

روشن کردن شع

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین، سمیه اسمعیلی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین، ضمن تسلیت ایام سوگواری امام حسین(ع) و یاران باوفایش گفت: در شام غریبان این امام بزرگوار، بازماندگان شهدا و ایثارگران و مردم شهیدپرور هر ساله در گلزار شهدا حضور یافته و شمع روشن می‌کنند.

وی با اشاره به تجربه سال‌های گذشته افزود: متأسفانه برخی از عزاداران، با روشن کردن شمع بر روی سنگ مزار شهدا، از جمله مزار شهید سرلشکر خلبان عباس بابایی باعث تخریب این سنگ‌ها و محیط اطراف آن می‌شوند که در برخی موارد باید آن‌ها را تعویض کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران قزوین بیان کرد: به‌دلیل نفوذ پارافین و مواد شیمیایی موجود در شمع‌ها به سنگ مزار شهیدان، آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به زیبایی سنگ‌ها وارد می‌شود که بازگرداندن آن‌ها به حالت عادی و طبیعی، هزینه‌بر و زمان‌بر است.

وی به اقدامات بنیاد و شهرداری قزوین برای برطرف کردن مشکل یاد شده اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته با بیش از ۱۰ مرحله تلاش در قالب استفاده از شوینده‌های ملایم و قوی، گرما دادن، سندبلاست، لایه‌برداری و بهره‌گیری از امکانات پاکسازی و صرف هزینه‌های سنگین، تلاش شد تا سنگ مزار شهدا به حالت طبیعی بازگردد.

اسمعیلی اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین محلی را برای روشن کردن شمع در گلزار مطهر شهدای قزوین تدارک دیده تا عزاداران حسینی به‌منظور حفظ و پاک‌سازی محیط از روشن کردن شمع بر مزار شهدا خودداری کرده و فقط در محل تعیین شده برای انجام این مهم استفاده کنند.

انتهای پیام
captcha