کد خبر: 4293515
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸

ساخت مدرسه‌ای در قزوین به نام «سردار حاجی‌زاده»

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در راستای زنده نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، نخستین مدرسه در استان قزوین، زادگاه سردار حاجی‌زاده به نام ایشان مزین خواهد شد.

سردار حاجی‌زاده

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در جلسه ستاد نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی که به صورت ارتباط برخط با مدیران استان‌ها برگزار شد، با اشاره ضرورت به توجه به پیام عاشورای حسینی، گفت: جنگی که از عید غدیر شروع شد در شب عاشورا با حضور رهبر معظم انقلاب و پیامی که داشت شکست بزرگ و سنگینی به دشمنان و صهیونیست‌ها تحمیل کرد که ما زیر بار ظلم و زور نمی‌رویم و این مهمترین درس عاشورا است.

وی ادامه داد: از روحیه مقاومت و شهادت طلبی که از امام حسین(ع) به ما رسیده باید الهام بگیریم و این مسیر را دنبال کنیم؛ طی این دوازده روز 1100 شهید داشته‌ایم و این مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. باید نام و یاد شهدا را گرامی بداریم، در این راستا نوسازی مدارس تلاش می‌کند با نام‌گذاری مدارس به نام این عزیزان سهم اندکی ایفا کند، در همین راستا نخستین مدرسه در استان قزوین زادگاه سردار حاجی‌زاده به نام ایشان مزین خواهد شد و امیدواریم این روال در دیگر استان‌ها نیز استمرار یابد.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین به ارسال اطلس نیازهای تجهیزاتی استان‌ها اشاره کرد و گفت: تمام مدارس نهضت باید به ویدئو پروژکتور و پرده نمایش مجهز شوند؛ همچنین طبق برآوردها 800 هزار میز و صندلی تک‌نفره مورد نیاز است که باید از طریق اعتبارات و کمک‌های مردمی تأمین شود.

خان‌محمدی در پایان با اشاره به تخصیص بیش از صد درصدی اعتبارات اظهار کرد: در توزیع بودجه باید عدالت رعایت شود و نظارت میدانی ناظران بر کیفیت اجرا افزایش یابد.

انتهای پیام
captcha