کد خبر: 4297673
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۶

پخت روزانه ۲۰ هزار پُرس غذا در آشپزخانه مرکزی الغدیر نجف

مدیرکل حج و زیارت استان قزوین از پخت روزانه ۲۰ هزار پُرس غذا توسط آشپزهای اعزامی از قزوین در آشپزخانه مرکزی الغدیر نجف خبر داد.

بشیر سلیمی، مدیرکل حج و زیارت استان قزوینبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت استان قزوین، بشیر سلیمی، مدیرکل حج و زیارت استان قزوین اظهار کرد: با شروع اعزام‌های پیاده‌روی اربعین، روزانه 8 تا ۲۰ هزار پُرس غذا توسط آشپزهای اعزامی از قزوین در آشپزخانه مرکزی الغدیر نجف پخت می‌شود.

وی افزود: پخت و توزیع غذا تا زمان استقرار کامل موکب‌های اربعین ادامه خواهد داشت، لازم به ذکر است که بگوییم خادمان موکب قمربنی‌هاشم تهران نیز جهت بسته‌بندی غذاها به کمک این آشپزخانه آمدند.

آغاز اعزام‌های عمره مفرده

سلیمی در بخش دیگری از سخنانش به اعزام کاروان عمره مفرده اشاره و بیان کرد: با شروع اعزام‌های کاروان‌های عمره مفرده ۱۴۰۴، دو کاروان به استان قزوین تخصیص داده شده است.  

وی ادامه داد: متقاضیانی که دارای کارت تشرف عمره مفرده از اولویت ۱ تا ۶۰۰ هستند می‌توانند جهت ثبت‌نام از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه، 11 مردادماه به آدرس اینترنتی my.haj.ir و یا دفاتر خدمات زیارتی استان مراجعه کنند. 

مدیرکل حج و زیارت استان قزوین تصریح کرد: اولین اعزام هفتم شهریور با قیمت 652 میلیون و 174 هزار ریال مربوط به دفتر زیارتی کوثر رامند واقع در قزوین بلوار آزادگان به تعداد ۱۳۵ نفر و دومین اعزام ۲۹ شهریور با قیمت 657 میلیون و 606 هزار ریال مربوط به دفتر زیارتی زرین عنقا واقع در قزوین خیابان آیت‌الله طالقانی به تعداد ۹۰ نفر است.

انتهای پیام
captcha