به گزارش ایکنا از قزوین، محمد نوذری، استاندار قزوین، در مراسم بازگشایی مدارس قزوین و نواختن زنگ مهر و مقاومت که امروز، اول مهرماه در دبيرستان استعدادهای درخشان شهدای شالباف برگزار شد، گفت: هر کشوری در مسیر تاریخی خود زمانی موفق خواهد شد که انسانهای اندیشمند و بزرگی داشته باشد. امروز ایران سرافراز ما به دانشآموزان عزیز و خردمند نیاز دارد تا فردای ایران را بسازند.
وی با بیان اینکه تلاش دانشآموزان برای آموختن و ساختن ایران بسیار ارزشمند است، افزود: اول مهر به معنای شروع فصلی نو برای اندیشیدن، روییدن، رشد کردن و پویایی است، بنابراین از امروز چالشی جدید و زیبا را آغاز خواهید کرد.
استاندار قزوین با بیان اینکه دانشآموزان قانونمداری را در مدرسه میآموزند، تصریح کرد: بزرگترین رسالت هر نهاد آموزشی، آموزش احترام به قانون است، البته دانشآموزان در مدرسه باید بهطور یکسان از کرامت، آزادی و امکانات برخوردار باشند.
وی بیان کرد: کرسی آزاداندیشی در مدارس باید برقرار شود تا دانشآموزان بتوانند در مورد مسائل مختلف گفتوگو کنند چون امروز رمز موفقیت در گفتوگو است. اعتقاد دارم که آموزش باید بهصورت علمی و نوین باشد؛ دانشآموزان باید نوشتن انشا، نقد درست معلم و همراهی و همفکری را بیاموزند.
نوذری در پایان گفت: قزوین استانی با ظرفیتهای بیبدیل است؛ این دیار همواره مهد تربیت شخصیتهای برجسته بوده و بسیاری از مکاتب سیاسی کشور از دل قزوین برخاسته است. امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند انسانهای فرهیخته و بزرگی همچون شهید حاجیزاده هستیم که اهل قزوین بود.
انتهای پیام