کد خبر: 1475504
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
کارشناس فضای مجازی تأکید کرد:

وظیفه داریم در مقابل جبهه‌گیری‌های منسجمانه دشمن، جبهه‌ای عمل کنیم

گروه فضای مجازی: حجت‌الاسلام سیدمطهر علیزاده با اشاره به نقش بسزای شبکه‌های اجتماعی در تغییر فرهنگ جوامع، گفت: در مقابل جبهه‌گیری‌های منسجمانه دشمن باید جبهه‌ای عمل کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، حجت‌الاسلام سیدمطهر علیزاده، کارشناس مسائل مذهبی و فضای مجازی شب گذشته، 29 آبان‌ماه در دومین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی فضای مجازی که در مسجد کریم اهل‌ بیت(ع) برگزار شد، اظهار کرد: شبکه‌های اجتماعی پدیده‌هایی نوین تأثیرگذاری هستند که می‌توانند بسزایی در تغییر و ایجاد فرهنگ داشته باشند.

وی با بیان اینکه حرکت منسجمانه دشمن نیازمند برنامه‌ریزی و انسجام درونی در جبهه نیروهای خودی است، افزود: در مقابل جبهه‌گیری‌های منسجمانه دشمن باید جبهه‌ای عمل کنیم تا بتوانیم از حجم گسترده حملات فرهنگی کم کنیم.

این مسئول با بیان اینکه زمانی می‌توانیم به دفاع از فرهنگ بپردازیم که به جایگاه و نقش آن در جامعه پی برده باشیم، تأکید کرد: شاخصه‌ اصلی شناخت یک جامعه بر مبنای شاخصه‌های فرهنگی آن جامعه است.

وی تأکید کرد: عقاید، باورها، تلقی‌ها و همه آنچه که برای جامعه دارای ارزش است جزو مؤلفه‌های فرهنگی به‌شمار می‌‌آید و جامعه نیز باید در حفظ آن دسته از این ارزش‌ها که دارای نقاط مثبت است تلاش کند.

حجت‌الاسلام سیدمطهر علیزاده با بیان اینکه فرهنگی که در درون یک جامعه نهادینه شده یک قانون درونی است و دیگر نیاز به وضع قانون برای انجام آن نخواهیم بود، بیان کرد: در سال‌های اخیر شبکه‌های مجازی نقش عمده‌ای در ایجاد فرهنگ در جامعه دارند.

وی با بیان اینکه شبکه‌های مجازی به بستری برای دست‌یابی دشمن به اهداف شوم خود تبدیل شده است، ادامه داد: تلاش برای تأثیرگذاری در مخاطبان و ایجاد یک تغییر و تحول جهانی به‌نفع منافع نظام سلطه از مهمترین اهداف دشمنان در شبکه‌های مجازی است.

این مسئول با بیان اینکه انسان کمال طلب و طالب زیبایی است، عنوان کرد: دین مبین اسلام به‌عنوان دینی کامل و دارای زیبایی‌های بسیاری است که اگر بتوانیم این زیبایی و این کمال را به درستی معرفی کنیم، خیلی از مشکلات درونی در جامعه به خودی خود رفع می‌شود.

وی از شبکه‌های اجتماعی به‌عنوان خطری بزرگ برای جامعه یاد کرد و ادامه داد: رشد چشم‌گیر شبکه‌های اجتماعی بعد از فتنه 88 بیانگر نوعی برنامه‌ریزی و سازماندهی منسجم از سوی دشمن است و باید بیشتر مراقب این تحرکات باشیم.

این کارشناس مذهبی و فضای مجازی در پایان یادآور شد: بیان مزیت ها و آسیب‌های شبکه اجتماعی و برقراری ارتباط صحیح با نسل جوان از طریق بیان زیبایی‌های معنوی دین و همچنین، تولید محتوای دینی میتواند از تأثیرات منفی این شبکه‌ها در اجتماع کم کند.

captcha