مهدی افراسیابی، مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) از قزوین، با اشاره به اینکه شبکه ملی فرهنگ متخصص موضوع و تولید محتوا نیست، اظهار کرد: ما فقط محتوا را دامن میزنیم و با آموزش دادن تلاش میکنیم تا این روند به شکل منسجم خود حرکت کند.
وی عنوان کرد: هدف ما این است تا افراد خبره و کسانیکه زمینه کار و توان تولید محتوا را دارند، شناسایی کرده و از آنان در مبحث آموزش افراد استفاده کنیم.
افراسیابی با بیان اینکه این افراد قطعاً میتوانند متولی آموزشهای مناسب در زمینه دامن زدن به تولید محتوا باشند، گفت: آموزش صحیح و انتقال مفاهیم به شکل درست میتواند در روند هر چه بهتر تولید محتول و تناسب با شرایط روز آثار کمک کند.
مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال کشور با اشاره به تولید انیمیشنهای خوب در بیشتر استانهای کشور اضافه کرد: در حال حاضر انیمیشنهای خوبی در استانهای خراسان، کرمانشاه، گیلان، یزد، مازنداران، فارس و قزوین تولید میشود که یقیناً با برنامهریزی مناسب، تشویق، کمک کردن و آموزش به این افراد میتوان کاری کرد تا سازندگان این آثارفضایی را برای آموزش به سایر افراد داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تولید محتوای مجازی در مجتمعهای فرهنگی دیجیتال بهصورت انیمیشن، بازی، نرمافزارهای قرآنی، دینی و اداری در دستور کار است، تصریح کرد: 350 مجتمع فرهنگی دیجیتال در کشور فعال است که نیمی از این مجتمعها در کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد مستقر هستند.
مدیر شبکه ملی فرهنگ از مراکز فرهنگی فعال در عرصههای فرهنگی در جامعه از جمله کافینت، گیمنت، تولیدکنندگان انیمیشن و وبلاگنویسان دعوت کرد به شبکه ملی فرهنگ بپیوندند و خدماتی مانند بازاریابی و توزیع را از شبکه ملی فرهنگ دریافت کنند.