کد خبر: 2913310
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱

فعالیت در حوزه دیجیتال هنر روز محسوب می‌شود

گروه فضای مجازی: مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین گفت: در عصر حاضر فعالیت در حوزه دیجیتال هنر روز محسوب می‌شود به همین منظور مرکز دیجیتال بانوان فرصت طلایی برای استان محسوب می‌شود که با حمایت‌های مادی و معنوی باید زمینه شکوفا کردن آن را ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، نشست مشترک مدیر مرکز دیجیتال قزوین با مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین، به‌منظور بررسی فعالیت و تجهیزات مرکز دیجیتال بانوان در استانداری قزوین صبح امروز، یکشنبه  برگزار شد.

طاهره بیگم سیدی، مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین  در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیت‌های صورت گرفته توسط مرکز دیجیتال استان تصریح کرد: علاوه برگذشت زمان کوتاهی از تأسیس این مرکز در استان شاهد افتخاری آفرینی توسط این مرکز بوده‌ایم.

وی افزود: در عصر حاضر فعالیت در حوزه دیجیتال هنر روز محسوب می‌شود و روزبه‌روز به تعداد علاقه‌مندان استفاده از این حوزه اضافه می‌شود همچنین در نسل جوان این حوزه  جایگزین خانواده شده به‌طوری‌که شاهد این هستیم که جوانان بیشتر زمان خود را در این فضاها به سر می‌برند که این امر نیازمند فرهنگ‌سازی صحیح دارد.

سیدی خاطرنشان کرد: با توجه به حضور چشمگیر بانوان  در فضای مجازی  مرکز دیجیتال بانوان بستر مناسبی جهت توسعه و جذب مخاطبین محسوب می‌شود که باید این فرصت به وجود آمده را غنیمت بشماریم  و علاوه بر وجود محدودیت‌ها و کمبودها  از این فرصت طلایی به نحو احسن استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: پیش‌ از این در استان در زمینه فعالیت بانوان در عرصه فناوری و فضای مجازی، فعالیتی مثمر ثمر صورت نگرفته است و تنها نمونه فعالیت را می‌توان سایت بانونت دانست که فعالیت‌هایی در زمینه فضای مجازی بانوان انجام می‌دهد.

مدیرکل امور بانوان استانداری قزوین تأکید کرد: این مرکز باید با ایجاد فضای پویا و رشد دهنده در فضای رقابتی  موجود فعالیت کند و با نیازسنجی بر مسائل حوزه زن و خانواده  که در استان لازم است و نیاز به آموزش دارد فعالیت کند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وجود  فضای سالم غنیمت است چراکه  سایت‌های فراوانی در زمینه بانوان فعالیت می‌کنند اما جدا کردن و انتخاب سایت‌های مفید و سالم کار بسیار دشواری است به همین منظور این مرکز در زمینه فعالیت‌های مجازی معرفی شود.

سیدی یادآور شد: این فضاها بازوان خوبی  برای مدیران اجرایی استان در حوزه آموزش و مسائل نو هستند و با توجه به اینکه  برای گفتن حرف‌های جدید نیازمند مکان‌های جدید هستیم  استانداری برای فعالیت‌های این مرکز حمایت‌های مادی  و معنوی را به‌صورت مطلوب  انجام می‌دهند.

سعید پورایمانی، مدیر مرکز دیجیتال استان قزوین نیز در این جلسه به معرفی و تشریح عملکرد مرکز دیجیتال استان پرداخت و گفت: مجتمع فرهنگی دیجیتال کاسپین در زمینه‌های مختلف نشر دیجیتال، تولید محتوای دیجیتال، ارتقا سطح دانش دیجیتال شهروندان فعالیت‌های رو به رشدی انجام داده است و در سال گذشته موفق به کسب نشان سرآمد و معرفی به‌عنوان برترین مرکز دیجیتال کشور شده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌ها و نیازسنجی‌های صورت گرفته و به‌منظور ایجاد فضای امن اجتماعی و ارتقا سطح دانش دیجیتال بانوان این مرکز در اقدام به راه‌اندازی مرکز دیجیتال ویژه بانوان در استان به‌عنوان پایلوت در کشور کرده است.

پورایمانی خاطرنشان کرد: مرکز دیجیتال بانوان مکانی امن برای بانوان محسوب می‌شود به‌طوری‌که بانوان با  آرامش خاطر می‌توانند در این مرکز به فعالیت‌های نشر دیجیتال، تولید محتوای دیجیتال، ارتقا سطح دانش دیجیتال، استفاده از مرکز بازی و سرگرمی بپردازند.

وی تأکید کرد: اشتغال‌زایی  و ایجاد شغل سالم برای بانوان یکی دیگر از اهداف راه‌اندازی این مرکز می‌باشد که تاکنون برای 3 نفر اشتغال ایجاد کرده است همچنین در آینده و هنگام راه‌اندازی و فعالیت این مرکز می‌تواند تقریبا برای 50 خانم به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سطح استان اشتغال ایجاد کند که این امر سبب کاهش فساد اجتماعی می‌شود.

مدیر مرکز دیجیتال استان یادآور شد: مرکز دیجیتال بانوان استان در حال حاضر در فضای موقت در محوطه سعدالسلطنه  در حال راه‌اندازی است که برای تجهیز کردن و راه‌اندازی نیاز به حمایت‌های از حوزه بانوان استانداری دارد.

captcha