به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، علی مومنینسب، کارشناسی رسانه صبح امروز در همایش پدافند غیرعامل با حضور مدیران ارشد دستگاههای اجرایی، مسئولین بسیج ادارت، سردار شاهرخی و دیگر مسئولین استانی که در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: فضای مجازی به اندازهای گسترده است که نمیتوان آن را در چند جلسه بررسی کرد چرا که اهمیت فضای مجازی کمتر از انقلاب نیست.
مومنی نسب بیان کرد: در حال حاضر آسیبهای فضای مجازی، چندین برابر فرصتهای آن است و این آسیبها یک باره دامنگیر کشور نشده و پس از گذشت چند دهه، اکنون به نقطهای به نام معضل آسیبهای فضای مجازی رسیده است.
این مسئول ادامه داد: علم و فناوری دارای محصولات فراوانی است که با نیات خوب یا بد توسط کشورها ساخته شده است، به طوری که اکنون افراد به جز فضای حقیقی در فضای مجازی نیز زندگی میکنند.
گوشیهای هوشمند بین افراد خانواده فاصله عاطفی ایجاد کرده است
وی گفت: گوشیهای هوشمند در هر شرایطی همراه ماست به این منظور که، بین همسران، والدین و فرزندان از لحاظ عاطفی فاصله ایجاد کرده است به بیان دیگر، تمام محصولاتی که از امریکا وارد میشود پیوست فرهنگی دارد، برای نمونه گوشیهای هوشمند با برنامههایی همچون وایبر، واتساپ و اینستاگرام همه افراد را در هر سنی به خود مشغول کرده است.
مومنی نسب با بیان اینکه اینترنت باید سالم، صریح، امن و ارزان باشد افزود :اینترنتی که بر فضای ایران حاکم است توسط امریکا برنامه ریزی شده و این کشور تنها از این طریق درآمد 13 میلیارد دلار را به خود اختصاص میدهد.
این کارشناس رسانه، شک، بدبینی، سوء ظن، طلاق عاطفی و لذتگرایی را از آسیبهای شبکههای اجتماعی برشمرد و توضیح داد: رئیس جمهور امریکا به دلیل حفظ حریم شخصی به فرزندش توصیه میکند وارد شبکههای اجتماعی اینترنتی نشود چرا که به این شکل آینده فرزندانش تباه خواهد شد.
وی در ادامه اظهار کرد: امریکا این شبکههای اجتماعی را نوعی دستگاه نظامی بر کشورهای اسلامی همچون ایران میداند که بیش از 14 درصد کاربر دارند.
با دشمن به شیوه خودش جنگ شود
به گفته این مسئول، ایران به دلیل نداشتن شبکه ملی اطلاعات، منطق اطلاعاتی و زیر ساختها، نا امن ترین کشور جهان در حوزه فناوری است و غرب توانسته معیارهای خود را بر اساس استانداردهای بینالمللی به کشور تحمیل کند به طوری که، نه تنها دلمان را تسخیر کرده بلکه سبب تغییر در عقاید و افکارمان شده است.
وی در خاتمه عنوان کرد: در حال حاضر، عرصه جنگ نرم است چرا که دشمن به واسطه اینترنت سعی در ازهمپاشیدگی خانوادهها دارد و در این میان، ضروری است سبک جنگیدن با دشمن را به شیوه خودش تغییر دهیم.