به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، 29 فروردین، روز حیات دوباره ارتش و سالروز اعتماد تاریخساز امام خمینی(ره) به این نیروی عظیم انقلابی، یادآور تجدید میثاق غیورمردانی است که جانانه و عاشقانه در راه تحقق آرمانهای والا و انقلابی امام خود گام برداشتند تا با نثار جان خود، پیام انقلاب اسلامی ایران را به عنوان نقطه آغاز خیزش تفکر اسلامی تا دورترین کرانههای این کره خاکی ارسال کنند.
به مناسبت این روز که یادآور حماسه آفرینیهای دلاور مردان نیروی زمینی ارتش است، خبرگزاری ایکنا را بر آن داشت تا با سرهنگ پزشک «کیومرث حبیبزاده»، قاری، حافظ و مدرس قرآن به گفتوگو بنشیند.
حبیبزاده متولد سال 1351 و در یک خانواده نظامی است، وی پزشک ارتش و مسئول طب رزم لشگر 16 زرهی قزوین میباشد و همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم قرآنی است و به عنوان استاد دانشگاه و مدرس قرآن در ارتش و محافل و جلسات قرآنی استان قزوین نیز فعالیت دارد.

او که حدود 2۵ سال، مشغول خدمت در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران است، میگوید: به دلیل شغل پدرم که نظامی بود، در شهرهای مختلفی زندگی کردم و نهایتاً از سال 1360 در قزوین ساکن هستم.
آغاز فراگیری قرآن در 8 سالگی
حبیبزاده ورودش به عرصه قرآن را در بدو امر مرهون عنایات حضرت حق و زحمات مادر و اساتید خود میداند و میگوید: زمانی که 8 سال داشتم و در زنجان سکونت داشتیم، مادرم، من و برادر بزرگترم را به خانه همسایه، که در آنجا خانمی به شکل مکتب خانهای قرآن آموزش میداد، میبرد و با روخوانی و روانخوانی قرآن در آن جلسات آشنا شدم.
وی ادامه میدهد: در سالهای بعد طی آشنایی با استاد نداف در قزوین و حضور در جلسات ایشان به طور حرفهای و کلاسیک، آموزش قرآن را دنبال کردم و در مقاطع راهنمایی و دبیرستان در مسابقات قرآن دانشآموزی شرکت میکردم و رتبههایی در سطح استانی و کشوری این مسابقات نیز بهدست آوردم.
در محضر اساتید
حبیبزاده که پس از اخذ دیپلم و گذراندن دوران سربازی، در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین پذیرفته شده و همزمان نیز به استخدام ارتش درآمده است، میگوید: پس از ورود به ارتش نیز با کلاسها و دورههایی که برای فعالان قرآنی ارتش برگزار میشد، از محضر اساتیدی چون موسوی بلده، دولتی، حنیفی و ابوالقاسمی نیز بهرهمند شدم.
افتخارات قرآنیوی که دارای رتبههای متعدد در رشتههای قرائت، ترتیل و حفظ قرآن کریم است، عنوان میکند: چندین سال است که دیگر در مسابقات شرکت نمیکنم و بیشتر در زمینه تدریس و داوری مسابقات فعالیت دارم، لذا در سالهایی که در مسابقات شرکت میکردم، در سال 1382 رتبه اول رشته قرائت مسابقات قرآن کل ارتش را کسب کردم، در سال 1383 رتبه اول رشته ترتیل همین مسابقات را به دست آوردم و در مسابقات نیروهای مسلح در رشته ترتیل حائز رتبه سوم شدم، مقطعی در رشته حفظ در مسابقات شرکت کردم و رتبه اول حفظ 5 جزء مسابقات قرآن ارتش را به دست آوردم و در مسابقات قرآن اوقاف استان قزوین نیز در سالهای ابتدایی دهه 80 رتبه اول مسابقات در رشته قرائت را کسب کردم.

حبیبزاده ادامه میدهد: البته دو سال قبل، پس از چندین سال وقفه که در مسابقات شرکت نمیکردم، با اصرار دوستان و همکاران در مسابقات قرآن نیروی زمینی ارتش شرکت کردم و حائز رتبه اول در رشته قرائت شدم و همان سال در مسابقات کشوری قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، در بخش اساتید و در رشته ترتیل، حائز مقام در این مسابقات نیز شدم.
این مدرس قرآن در رابطه با تحصیلاتش در رشته علوم قرآنی، میگوید: در سال 1390 در کنکور مقطع کارشناسی ارشد شرکت کردم و همان سال قبول شدم و در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در رشته علوم قرآنی پذیرفته شده و پس از دو سال فارغالتحصیل شدم.
وی ادامه میدهد: در حال حاضر در بحث ترجمه، تفسیر و مفاهیم متمرکز هستم، حفظ قرآن را هم ادامه میدهم و در دانشگاه بینالمللی امام خمینی(ره) و سایر دانشگاهها نیز دروس معارف، ترجمه و مفاهیم، صرف و نحو و ترکیب و تجزیه را تدریس میکنم و جدای از پزشکی عمومی، در زمینه طب سنتی هم، مطالعات و فعالیتهایی دارم.
اهتمام به امور قرآنی در ارتش
این قاری قرآن در رابطه با اهتمام به امور قرآنی در ارتش اظهار میکند: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی(ره) یکی از ارگانهایی که بسیار متحول شد، ارتش بود و در پی آن به برنامههای مذهبی و قرآنی در ارتش مکتبی و انقلابی جمهوری اسلامی توجه ویژهای شد.

وی ادامه میدهد: فرماندهان ارتش نیز افرادی مذهبی و قرآنی هستند و کاملاً از برنامههای قرآنی استقبال میکنند و اصلاً تحصیل بنده در رشته علوم قرآنی با توجه به مشغلههای کاری ممکن نبود ولی با توجه و با حمایت فرمانده وقت لشگر 16 زرهی قزوین مقدور شد و فرماندهان ارشد ارتش، امثال امیر عزتی، امیر خرم طوسی، امیر موسوی و امیر کاظمی، از قاریان و علاقمندان به قرآن هستند و اگر فردی بخواهد در زمینه حفظ و قرائت قرآن فعالیت داشته باشد، هیچ منعی وجود ندارد، بلکه توسط فرماندهان و سازمان عقیدتی سیاسی حمایت میشود و کاملاً زمینه فراهم است.
حبیبزاده در پایان ابراز میکند: امیدوارم سال 1395، سال بسیار پرباری برای جامعه قرآنی در استان و در سطح کشور باشد و سالی باشد که بیشتر به اخلاق قرآنی روی بیاوریم و در زندگی اجرایی کنیم و انشاءالله اخلاق و رفتار ما به سمتی پیش برود که در نهایت زمینه را برای ظهور حضرت حجت(عج) فراهم کنیم.
گزارش تصویری را
اینجا ببینید.