به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اکبر اسکندری نژاد در نشست خبری مسابقات جامبازیهای رایانهای خلیجفارس که پیش از ظهر امروز در مرکز دیجیتال استان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر فضای مجازی و عرصه دیجیتال تمام کشور را فراگرفته است و تمام جهات زندگی را تحت تأثیر قرار داده است.
وی افزود: به گفته کارشناسان به دلیل رسوخ بعضی از این فرازها در زندگی روزمره بسیاری از این فعالیتهای را نباید مجازی بنامیم چراکه بیشتر از بخش واقعی در زندگی ما حضور دارند، در این میان بازی و سرگرمیهای دیجیتال از اهمیت بیشتری برخوردار است.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین بیان کرد: متوسط سن بازیکنان رایانهای کشور بین 15 تا 21 سال است که این افراد وقت زیادی را صرف بازی میکنند، در حالی که ما فکر میکنیم کودکان و نوجوانان وقت بیشتری در این عرصه میگذارند.
وی با اشاره به آمار بازیکنان رایانهای کشور یادآور شد: سال 92، 18 میلیون بازیکن بازیهای رایانهای داشتیم که 14 درصد به صورت آنلاین بازی میکردند که این آمار در سال 95، 23 میلیون نفر که 39 درصد آنلاین هستند؛ پیشبینی میشود که در سال 1400، 42 میلیون نفر که 39 درصد آنلاین بازی کردند از این میزان 30 درصد بازیکنان را بانوان تشکیل میدهند.
اسکندری نژاد با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقات جام دیجیتال عنوان کرد: این دوره از مسابقات با حضور 700 نفر از 32 استان، اواخر آذر ماه با میزبانی مرکز دیجیتال قزوین برای اولین بار در استان برگزار می شود.
وی بیان کرد: یکی از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم حمایت از تولیدکنندگان ایرانی و اسلامی است؛ در این زمینه کارهای مختلفی صورت گرفته که برگزاری جشنواره رضوی یکی از این فعالیتها است.
مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به اینکه سالمسازی فضای بازی باید در استان کنترل و پایش شود و سایر مراکز هم تحت نظارت قرار بگیرد، افزود: در حال حاضر 12 مرکز دیجیتال و 156 مرکز بازی در استان قزوین فعال است که ظرفیت مغتنمی برای سالمسازی است.
وی یادآور شد: هدف اصلی ما تربیت نسل گیمرهای حرفهای است که در همین راستا به همت مرکز دیجیتال استان مسابقات بازیهای رایانهای خلیجفارس برگزار میشود، همچنین مسابقات و نشستهای مختلفی در این زمینه برگزارشده است.
اسکندری نژاد با اشاره به اهمیت نظارت والدین بر رفتار فرزندان در فضای مجازی بیان کرد: توصیه میشود که خانوادهها دربازیهای رایانهای با فرزندان خود مشارکت کنند و بچههای خود را در این فضا تنها نگذارند، در غیر این صورت بازیهای رایانهای جایگزین خانواده میشود که بزرگترین تخریب در تربیت است.