به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قزوین، به نقل از روابط عمومی حوزه علمیه قزوین، حجتالاسلام والمسلمین محمد محبی، در جمع طلاب مرکز تخصصی کلام حوزه علمیه قزوین به اهمیت انس با خدای متعال اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین راههای ايجاد مداومت در ياد خدا اين است كه انسان فرصتهایی میان خود و خدايش ايجاد كند.
وی عنوان کرد: اگر شما در زندگی پيامبران و اولياء الهی مخصوصاً پيامبر اسلام (ص) دقت كنيد، میبینید اين فرصتها را ايجاد كرده بودند و«غار حرا» نمونه بسيار خوبی از اين نوع ارتباط مقدس و نورانی است.
این مسئول افزود: يكی ديگر از لوازم ارتباط زياد خداوند متعال دوری از شیرینیها و ترشیهاست که به معنای ترك شکمچرانی و كنترل ذائقه است.
مسئول نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه پیام نور قزوین ادامه داد: خداوند متعال در قرآن مجید میفرماید «ای كسانی كه ايمان آوردهاید، مواظب باشيد اموال و اولاد و مظاهر ديگر دنيوی از قبيل پست و مقام و كار و درس، شما را از ياد خدا باز ندارد، زيرا هر كس كه چنين شود دچار خسران بزرگی شده است.»
حجتالاسلام محبی خاطرنشان کرد: روح الهی كه در انسان دميده شده اصل سرمايه بشر است که با حب دنيا و دلبسته شدن به آن از دست میرود البته ممكن است اشخاصی به قلههای بلند معنويت و معرفت رسیدهاند و درعینحال از نعمت مالومنال و ثروت هم برخوردار باشند.
استاد حوزه علمیه قزوین به مسئله مرگ اشاره کرد و گفت: مرگ یک حقیقت غیرقابلانکار است و هر نفسی طعم آن را خواهد چشید و مرگ را هر روز میبینیم و دربارهاش میشنویم ولی باید یادمان باشد که یک روزی هم به سراغ خود ما خواهد آمد و همیشه برای همسایه نیست! پس چهبهتر که همیشه با یاد مرگ باشیم تا وقتیکه زمان رفتنمان رسید، دست و پایمان را گم نکنیم.
حجتالاسلام محبی بیان کرد: اهمیت یاد مرگ آن است که در عین حالی که دارید زندگی میکنید و از آن لذت میبرید، به یاد داشته باشید که این زندگی دنیوی مقدمهای است برای زندگی جاوید شما در آخرت است.