کد خبر: 3685302
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۰
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:

سعادتمندی درگرو کنار گذاشتن دنیاطلبی است

گروه معارف: نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: سعادتمندی درگرو کنار گذاشتن دنیاطلبی، فریب‌کاری و بازگشت صادقانه به‌سوی خداوند است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه اخلاق حوزه علمیه استان قزوین که عصر ديروز 4 بهمن در شبستان امیرالمؤمنین (ع) مسجدالنبی (ص) برگزار شد، اظهار کرد: امام علی (ع) در نهج‌البلاغه خطاب به فرزند خود فرمودند، احساس می‌کنم که عمرم را گذرانده‌ام و به آخرت نزدیک شده‌ام و علی‌القاعده باید فقط به فکر خودم باشم اما ای فرزندم حرف‌هایی با تو دارم و می‌خواهم راه‌هایی را به تو بیاموزم که عده‌ای رفته‌اند اما به سرانجام خیر نرسیده‌اند و می‌خواهم شما آن راه‌های اشتباه را طی نکنید.
وی افزود: حضرت در ادامه فرزند خود را نصیحت می‌کند که انسان همواره در تیررس مصیبت‌ها و بیماری‌ها قرار دارد و مرگ بسیار به او نزدیک است. گرفتاری‌های دنیا، رنج‌ها، اندوه‌ها و آفات همواره با او همراه هستند.
امام‌جمعه قزوین خاطرنشان کرد: امیرالمؤمنین (ع) می‌فرماید، انسان در دنیا تاجر غرور است و اگر تربیت دینی در جامعه نباشد، انسان‌ها دائم فریب و غرور بین یکدیگر ردوبدل می‌کنند اما اگر تربیت دینی به‌خوبی انجام شود، دیگر این شرایط شایسته جامعه دینی نخواهد بود.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بیان کرد: خداوند در سوره لقمان می‌فرماید ای مردم عهد و پیمان‌هایتان را با خدا حفظ کنید و نسبت به قیامت واهمه داشته باشید زیرا آن روز هیچ پدری نمی‌تواند فریادرس فرزند خود باشد و هیچ فرزندی نیز توانایی ندارد که به فریاد پدر خود برسد.
وی اضافه کرد: خداوند در قرآن می‌فرماید مبادا دنیا شما را فریب دهد و اهمیتی برای این مسائل مهم قائل نشوید و دل به دنیا ببندید درحالی‌که دنیا متاع قلیل و غرور است و سعادت انسان درگرو تغییر رویکردها به سمت زندگی قرآنی است.
آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: امام صادق (ع) فرمود، کسی که فریب دنیا را می‌خورد، در دنیا زمین‌گیر است و در آخرت نیز مغبون می‌شود زیرا کرامت انسانی، ایمان و تقوا را فروخت تا دنیا نصیبش شود. نباید انسان خودش را بفریبد و گاهی ممکن است به خاطر جسم سالم، وضعیت مالی مناسب و اولاد فریب بخورد و به آخرت فکر نکند و گمان کند این‌ها عوامل نجات او هستند.
رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان قزوین یادآور شد: حضرت ادامه می‌دهد، انسان ممکن است به پیشرفت‌هایش مغرور شود و زمین بخورد. پیشرفت‌هایش را ببیند و بگوید من به همه آرزوهایم دست پیدا کردم و خود را موفق بپندارد. گاهی شکسته‌نفسی می‌کند اما در حقیقت خودستایی را به نمایش می‌گذارد و وانمود می‌کند که شکسته‌نفسی می‌کند.
وی ابراز کرد: امام صادق (ع) در این حدیث می‌افزایند، بدانید که چنین انسانی از تاریکی‌های فریب و آرزومندی‌های دنیایی نجات پیدا نمی‌کند مگر آنکه صادقانه به‌سوی خداوند بازگردد و احوال خود را رصد کرده و آن‌ها را که باعقل و دانش همخوانی ندارد، دین و شریعت هم آن‌ها را تأیید نمی‌کند و سنت‌های پاینده و ائمه اطهار (ع) آن‌ها را قبول ندارند را کنار گذاشته و از خود دور کند.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اذعان کرد: حضرت در این حدیث می‌فرماید؛ اما درنهایت اگر چنین انسانی می‌خواهد همانی که هست باشد و قرار ندارد که از بدی‌ها هجرت کند، هیچ‌کس در ضایع کنندگی عمر به‌پای این انسان نمی‌رسد. چنین انسانی وارث حسرت و ندامت در قیامت و مسکین در دنیا و مغبون در قیامت است می‌شود.

captcha