کد خبر: 3697869
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۹
رئیس‌کل دادگستری استان قزوین:

ریشه جرائم و آسیب‌های اجتماعی ضعف باورهای دینی است

گروه معارف- رئیس‌کل دادگستری استان قزوین گفت: ریشه بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی که در جامعه وجود دارد ضعف باورهای دینی و اخلاقی است که لازم است موردتوجه مردم، جامعه و مسئولان قرار گیرد.

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نورالله قدرتی رئیس‌کل دادگستری استان قزوین در بازدید از حوزه قضایی ضیاءآباد و در جمع نمازگزاران مسجد ضیاءآباد، اظهار کرد: یکی از معضلات و نگرانی‌های فعلی جامعه افزایش جرائم و آسیب‌های اجتماعی است.
وی افزود: ریشه بسیاری از جرائم و آسیب‌های اجتماعی که در جامعه وجود دارد ضعف باورهای دینی و اخلاقی است که لازم است موردتوجه مردم، جامعه و مسئولان قرار گیرد.
رئیس‌کل دادگستری استان قزوین خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی به‌تنهایی قادر به کاهش جرائم و آسیب‌ها نیست و لازم است همه دستگاه‌ها و نهادها و مردم برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به میدان بیایند.
حجت‌الاسلام قدرتی در بازدید از دادگاه عمومی بخش ضیاءآباد و در جمع همکاران قضایی و اداری بیان داشت: اشتغال در دستگاه قضایی ازجمله کارهای ارزشمند و ذی‌قیمت است و به تعبیری می‌توان گفت عبادت است.
این مقام قضایی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در خصوص قوه قضاییه، اظهار داشت: رهبر فرزانه انقلاب در سخنانی بیان فرمودند که قوه قضاییه باید صد درصد انقلابی باشد.

دستگاه قضا نباید تحت تأثیر جریانات سیاسی قرار گیرد

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: دستگاه قضایی باید کارآمد، قاطع در تصمیم‌گیری‌ها، قانون‌مدار، بدون اینکه تحت تأثیر جریانات سیاسی قرار گیرد، بدون اینکه حب و بغض‌ها را در کار خود دخالت دهد و بدون هیچ خوفی از فشارها در جهت احقاق حق و تحقق عدالت گام بردارد.
وی خاطرنشان کرد: آفت دستگاه قضایی حب و بغض‌های فردی، گروهی، طایفه‌ای و حزبی است ولی دستگاه قضایی در کرسی قضاوت فراتر از جناح‌ها و گروه‌ها قرار دارد و بر اساس حق حکم می‌کند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین قدرتی تصریح کرد: همه ما در دستگاه قضایی باید تلاش کنیم بر اساس قانون، شرع، عقل و انصاف در بین مردم و به‌حق قضاوت کنیم و به فشارهای برخی افراد بانفوذ و سودجو و رفاقت‌ها توجه نکنیم.
رئیس‌کل دادگستری استان قزوین در پایان تأکید کرد: یک حکم و تصمیم عادلانه ارزش، فضیلت و برکاتش برای جامعه و مردم از چهل روز باران باریدن بیشتر است.

انتهای پیام

captcha