کد خبر: 3952006
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱

برگزاری 13 محفل قرآنی در استان قزوین به مناسبت دهه فجر

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قزوین با بیان اینکه با توجه به شیوع کرونا مجالس قرآنی به‌صورت محدود برگزار می‌شود، اعلام کرد: با توجه به ایام‌الله دهه فجر از ابتدای این دهه تا 20 بهمن 13 محفل قرآنی در سطح استان برگزار خواهد شد.

برگزاری 13 محفل قرآنی در استان قزوین به مناسبت دهه فجرعلی عظیمی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، ضمن اشاره به اینکه با توجه به شیوع کرونا مجالس قرآنی به‌صورت محدود برگزار می‌شود، اظهار کرد: با توجه به ایام دهه فجر 13 محفل برای استان برنامه‌ریزی شده و تبلیغات عمومی نیز انجام نشده است؛ این محافل در مساجد برگزار می‌شود و تنها مستعمین همان مسجد در محفل حضور دارند.

وی با بیان اینکه این محافل قرآنی از ابتدای دهه فجر آغاز و تا دوشنبه 20 بهمن ادامه دارد، ادامه داد: امسال از ظرفیت قُرای پیشکسوت و نوجوان استفاده کردیم تا قاریان نوجوان در کنار پیشکسوتان قرار گیرند برای همین امر بالغ‌بر 17 قاری نوجوان و پیشکسوت در این محافل حضور پیدا می‌کنند و هر شب 2 قاری پیشکسوت و نوجوان در یک محفل اجرا دارند.

طرح ملی ساماندهی و ارتقاء داوران مسابقات قرآن

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قزوین در خصوص طرح ملی «ساماندهی و ارتقا داوران مسابقات قرآن کریم» گفت: این طرح ویژه خانم و آقایان است و هدف از اجرای آن «ایجاد شرایط یکسان برای افراد علاقه‌مند ورود به عرصه داوری»، «ارتقا کیفیت علمی و فنی داوران فعلی در سطح کشور» و «شناسایی و آموزش و تربیت جوانان» است.

وی با بیان اینکه این طرح در چهار مقطع شهرستانی، استانی، سراسری دستگاه‌ها و نهادها و ملی تعریف شده است، افزود: آزمون شامل هفت بخش صحت حفظ، تجوید، وقف و ابتدا، صوت، لحن، حس اجرا ویژه رشته همخوانی و همسرایی، لحن ویژه همخوانی و همسرایی است.

عظیمی عنوان کرد: افراد با تجربه و مبتدی می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کرده و مورد ساماندهی، سنجش و ارزیابی قرار گیرند. داوران با تجربه نیز می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کرده و معلومات خود را مورد سنجش قرار دهند تا در مسابقات و شهرستانی مورد استفاده قرار گیرند.

وی اعلام کرد: ثبت‌نام از 24 دی ماه آغاز شده و تا 24 بهمن ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند به سایت https://my.oghaf.ir/ogp/index.php مراجعه کرده و ثبت‌نام خود را انجام دهند. این طرح در سه‌ماهه نخست سال 1400 به‌صورت ملی برگزار خواهد شد و نحوه برگزاری و اجرا متعاقباً اعلام خواهد شد.

رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قزوین تصریح کرد: داورانی که قصد حضور در مقاطع مختلف چهل‌وچهارمین دوره مسابقات اوقاف را دارند باید در این سامانه ثبت‌نام کنند و شرط ورود داوران به عرصه مسابقات سازمان اوقاف منوط به ثبت‌نام در این سامانه است.

انتهای پیام
captcha