کد خبر: 4026535
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۵

کوتاهی رسانه‌ها در معرفی زنان موفق خانه‌دار

مدرس حوزه علمیه فاطمیه و کوثر قزوین گفت: وقتی فرهنگ‌سازی عمومی جامعه به سمت خانواده پیش نرود خانواده‌ها بیشتر به سمت فعالیت اجتماعی پیش خواهند رفت؛ در رسانه‌ خانم خانه‌دار را موفق نمی‌دانند و تنها زنان با فعالیت اجتماعی را موفق می‌دانند به همین جهت باید مادران خانه‌دار در فضای مجازی مورد تشویق قرار گیرند.

زنان موفق

صدیقه انصاری، مدرس حوزه علمیه فاطمیه و کوثر قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: باید زندگی حضرت زهرا (س) را به چند بخش همسرداری، فعالیت‌های اجتماعی و فرزندپروری تقسیم کنیم چون در هر بخش الگوهای خوبی برای جامعه وجود دارد.

وی ادامه داد: حضرت زهرا (س) با وجود سن کم طی 9 سال صاحب 5 فرزند شدند که فرزند پنجم حضرت محسن پیش از تولد به شهادت رسیدند؛ حضرت زهرا (س) با وجود اینکه همسرشان در جنگ‌ها شرکت می‌کردند و در کنارشان حضور نداشتند به فرزندآوری توجه داشتند. رهبر معظم انقلاب نیز مقوله فرزندآوری را جهاد زنان امروز دانستند.

مدرس حوزه علمیه فاطمیه و کوثر قزوین تصریح کرد: حضرت زهرا (س) تلاش داشتند فرزندان صالحی تربیت کنند، شعرهایی که از ایشان روایت شده است نیز به این امر اشاره دارد، حضرت در اشعاری به امام حسن اینگونه می‌گویند «أَشبه أَباک یا حَسَنُ؛ پسرم حسن شبیه پدرت باش»؛ شعرهایی که حضرت فاطمه (س) می‌خواندند حماسی بود و فرزندانشان را برای احقاق حق آماده می‌کردند و روحیه مقاومت و حق‌پذیری را در فرزندانشان رشد می‌دادند.

وی خاطرنشان کرد: در حدیث کسا نحوه برخورد و بیان مادر با فرزندان به خوبی مشهود است، حضرت زهرا (س) الفاضی همچون «میوه دلم» و «نور دیده‌ام» را برای فرزندان خود به کار می‌برند، مادران ما باید اینگونه با فرزندان خود سخن بگویند و ضمن الگوبرداری از حضرت زهرا (س)، کودکان خود را با بیان کلمات محبت آمیز ارضا کنند و در عین حال مسیر حق را نیز به فرزندان خود بیاموزند. در مقوله همسرداری حضرت زهرا (س) نیز داستان‌های بسیاری در خصوص قانع بودن ایشان نقل شده است و حضرت درخواستی از مولا نمی‌کردند.

انصاری اشاره کرد: حضرت زهرا (س) ضمن رعایت حیا و حجاب به فعالیت‌های اجتماعی خود می‌پرداختند، ایشان باغ فدک را مدیریت می‌کردند و در عین حال برای زنان کلاس‌های آموزشی برگزار می‌کردند، حضرت زهرا (س) فرمودند «بهترین زن کسی است که مردی او را نبیند و نه او مردی را ببیند» بنابراین حضور و فعالیت اجتماعی باید به‌گونه‌ای باشد که حد و مرزها حفظ شود، فراموش نکنیم که حیا و عفاف مانع فعالیت‌‎های اجتماعی نیست.

وی بیان کرد: امروزه در رسانه و فضای مجازی الگوهایی ارائه می‌شود و خانم‌ها را به بیرون از خانواده سوق می‌دهند؛ یکی از سیاست‌مداران آمریکایی گفته بود «مادران» اساس خانواده ایرانی هستند اگر این ستون را بیرون بکشیم خانه فرومی‌ریزد، برای همین دشمن برای حذف این ستون و نقش محوری مادر تلاش دارد و در عین حال اقدامات فرهنگی ما پررنگ نیست.

مدرس حوزه علمیه فاطمیه و کوثر قزوین تأکید کرد: باید در فضای مجازی اولویت‌های زندگی حضرت زهرا (س) را برای مادران امروز تشریح کنیم، اولویت زندگی حضرت در ابتدا خانه و سپس فعالیت‌های اجتماعی بود. امروزه به زنی که راننده اتوبوس است افتخار می‌کنیم اما مادر خانه‌دار با چند فرزند را موفق نمی‌دانیم و در رسانه معرفی نمی‌کنیم.

انصاری در پایان یادآور شد: وقتی فرهنگ‌سازی عمومی جامعه به سمت خانواده پیش نرود خانواده‌ها بیشتر به سمت فعالیت اجتماعی پیش خواهند رفت؛ در رسانه‌ خانم خانه‌دار را موفق نمی‌دانند و تنها زنان با فعالیت اجتماعی را موفق می‌دانند به همین جهت باید مادران خانه‌دار در فضای مجازی مورد تشویق قرار گیرند.

انتهای پیام
captcha