کد خبر: 4046524
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳

مراکز مذهبی در قزوین به فعالیت عادی خود بازمی‌گردند

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: همانطور که مدارس به‌طور ۱۰۰ درصدی به فعالیت بازگشته‌اند مراکز مذهبی و مساجد نیز با رعایت پروتکل‌ها به فعالیت عادی خود بازمی‌گردند.

مراکز مذهبی در قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، ابوالحسن کبیری، معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین، در جلسه ستاد پیشگیری و مبارزه با شیوع کرونا استان قزوین که شب گذشته در سالن جلسات شهید امام استانداری قزوین برگزار شد، با بیان این موضوع که کرونا آسیب‌های جدی به مجامع علمی و مذهبی ما وارد آورده است گفت: امروز دانشمندان معتقدند این امکان وجود ندارد که ویروس کرونا یک اتفاق طبیعی برآمده از دل طبیعت و روند طبیعی باشد بااین‌حال می‌بینیم که کرونا دامن‌گیر تمامی مجامع بشری شد.

وی یادآور شد: فرزندان ما بسیاری از رفتارهای اجتماعی و نیز تربیت اجتماعی را در مدرسه می‌آموزند و در محافل دینی و مذهبی رشد می‌کنند ولی کرونا به هردوی این موضوعات آسیب‌زده است و لازم است امروز که توانسته‌ایم تا حدودی وضع را کنترل کنیم به کیفیت این دو مسئله با دقت بیشتری بپردازیم.

کبیری تأکید کرد: سطح نظارت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز مذهبی و آموزشی در بالاترین درجه خود قرار می‌گیرد تا افراد بتوانند از امکانات و خدمات نهایت بهره را ببرد.

این مسئول با اشاره به این موضوع که بخش قابل‌توجهی از دانش آموزان در دوره ابتدایی بین ۵ تا ۱۲ سال هستند و میانگین تزریق 2 دز واکسن در این سن ۵.۳۷ بوده است عنوان کرد: این عدد و این استقبال خیلی پایین است و موضوع نگران‌کننده‌ای است که باید والدین و کادر مدرسه نسبت به آن حساسیت داشته باشند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: نمی‌توانیم به آمار پایین فوتی‌ها دل‌خوش باشیم و همه باید روند واکسن خود را کامل کنند و نباید بگذاریم فرصت از دست برود و با موج دیگری روبه‌رو شویم.

کبیری همچنین به فعالین مساجد نیز اشاره کرد و گفت: مساجد و مراکز مذهبی نیز با توجه به فضایی که در اختیار دارند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

انتهای پیام
captcha