کد خبر: 4049533
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۳:۱۲
فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج):

گفتمان نخبگان در جهاد تبیین باید امیدآفرینی باشد

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) گفت:گفتمان همه اقشار جامعه به‌ویژه نخبگان در جهاد تبیین باید امیدآفرینی، ایجاد روحیه نشاط، معرفی پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب و در نهایت هدایت و آرام کردن جامعه باشد.

سردار رفیعی فرمانده سپاه قزوینبه گزارش ایکنا از قزوین، سردار رستمعلی رفیعی آتانی،فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) شامگاه،25 فروردین‌ماه در جمع نخبگان و منتخبین دانش‌آموزان بسیجی استان قزوین ماه رمضان را یک فرصت طلایی برای بندگان خدا دانست و اظهار کرد: این ماه متعلق به افرادی است که در سایه مکتب اسلام زیست می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مکتب شیعه یک مکتب نجات بخش است، افزود: امروز شهید سلیمانی در ذهن‌ها ماندگار شده چون او را باید رخساره عملی دین اسلام و فرزند و شاگرد حقیقی ماه رمضان دانست.

فرمانده سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با بیان اینکه توکل و اخلاص دو ویژگی شهید سلیمانی بود، ادامه داد: همه باید تلاش کنیم که با استفاده از همین دو خصلت در جامعه و کشور نقش‌آفرین باشیم.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال تصریح کرد: اشتغال و تولید شعار محوری سال‌های اخیر مقام معظم رهبری بوده و امروز نیز با اضافه شدن دانش بنیان به این نامگذاری مشخص است حلقه اتصال بین تولید و اشتغال، دانش‌بنیان بودن است.

رفیعی گفت: شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی بر چهار پایه ایدئولوژی، جغرافیا، سیاست و اقتصاد بوده است و به لطف خدا جبهه مقاومت در ایدیولوژی، جغرافیا و سیاست موفق عمل کرده و امیدواریم در میدان جنگ عظیم اقتصادی نیز با راهبرد هجوم با روحیه عملیاتی نیز به پیروزی برسیم.

وی در پایان یادآور شد: گفتمان همه اقشار جامعه به‌ویژه نخبگان در جهاد تبیین باید امیدآفرینی، ایجاد روحیه نشاط، معرفی پیشرفت‌ها و دستاوردهای انقلاب و در نهایت هدایت و آرام کردن جامعه باشد.

انتهای پیام
captcha