کد خبر: 4086253
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۸

خدمت‌رسانی ۵۰ اتوبوس شهرداری قزوین در مرز مهران

رئیس شورای شهر قزوین از خدمت‌رسانی ۵۰ دستگاه اتوبوس شهرداری قزوین برای جابجایی زائران اربعین حسینی خبر داد.

اتوبوسرانی قزوین

به گزارش ایکنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی شورای شهر، علی فرمانی، رئیس شورای شهر قزوین، در حاشیه بررسی و پیگیری مشکلات رانندگان و زائرین در پایانه مرزی مهران از خدمت‌رسانی ۵۰ دستگاه اتوبوس شهرداری قزوین برای جابه‌جایی زائران اربعین حسینی خبر داد.

وی اظهار کرد: جهت رفاه و تسهیل در تردد زائرین اربعین، با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم تعداد ۵۰ دستگاه اتوبوس شهرداری قزوین به همراه راننده و کمک راننده، اکیپ‌های نظارتی و فنی با تمامی امکانات جهت جابه‌جایی زائران در مرز مهران سازماندهی و مستقر هستند.

فرمانی تصریح کرد: خدمات رسانی ناوگان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از ۱۳ شهریور ماه آغاز و تا اتمام کامل بزرگترین تجمع عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، در محل‌های تعیین شده در مرز مهران، به صورت شبانه روزی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha