کد خبر: 4106201
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱

آلودگی هوا در قزوین ادامه دارد

کارشناس اداره‌کل هواشناسی قزوین با بیان اینکه در مناطق صنعتی و پر تردد استان انباشت آلاینده‌های جوی وجود دارد، گفت: از اواخر وقت فردا تا اواخر هفته برای پاره‌ای از مناطق بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

آلودگی هوای قزوین

مهدی آخوندی، کارشناس اداره‌کل هواشناسی قزوین،در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، با بیان اینکه بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی تا فردا ۲۱ آذر ۱۴۰۱، وضعیت جوی نسبتاً پایدار است، گفت: به لحاظ دمایی نیز همچنان استقرار هوای سرد را در منطقه خواهیم داشت و با توجه به سکون جو، در مناطق صنعتی و پر تردد استان انباشت آلاینده‌های جوی وجود دارد.

وی اظهار کرد: از اواخر وقت فردا تا اواخر هفته با گذر متناوب امواج تراز میانی جو از منطقه، افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق بارش پراکنده برف و باران دور از انتظار نخواهد بود.

این کارشناس هواشناسی در پایان بیان کرد: نوسانات دمای قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته، بین منفی ۲ تا مثبت ۸ درجه سلسیوس ثبت شده است.

انتهای پیام
captcha