کد خبر: 4157701
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۴

صدور مجوز ۵٠ موکب استان قزوین در ایام اربعین

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان قزوین از صدور ۵۰ مجوز برپایی موکب توسط قزوینی‌ها در ایام اربعین خبر داد.

پیاده روی اربعین

به گزارش ایکنا از قزوین، مهدی طاهرخانی، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان قزوین، امروز  دوم مرداد در همایش مدیران مواکب اربعین که در سالن جلسات باغستان سازمان جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد، از صدور ۵۰ مجوز برپایی موکب حسینی توسط قزوینی‌ها در ایام اربعین خبر داد و گفت: برای حضور خادمان قزوینی و برپایی مواکب حسینی در کشور عراق برنامه‌ریزی منسجم و دقیقی انجام شده و پیگیری‌ها در حال انجام است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان قزوین اظهار کرد: هماهنگی‌ها جهت ارسال اقلام مورد نیاز مواکب با گمرک انجام شده و خادمان می‌توانند با حضور به موقع در مرزهای کشور عراق نسبت به برپایی مواکب در زمان مقرر بپردازند ضمن اینکه مواکب اربعینی اقلام مورد نیاز خود را  ثبت کرده تا در زمان خروج از کشور دچار مشکل نشوند.

این مسئول با اشاره به فعالیت مواکب اربعینی از ۱۰ تا ۲۳ صفر، بیان کرد: احتمال مسمومیت زوار در ایام اربعین بالاست لذا از مواکب انتظار می‌رود کادر پزشکی و بهداشتی را با خود همراه کنند. نظارت و بازرسی جهت حل مشکلات و نواقص در سال گذشته به صورت متمرکز انجام شد و امسال نیز این بازرسی‌ها جهت رفع موانع احتمالی به صورت مستمر انجام خواهد شد.

انتهای پیام
captcha