کد خبر: 4219192
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹

طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» در قزوین اجرا می‌شود

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قزوین گفت: اصل کار فرهنگی با کانون‌های مساجد است، به‌ویژه در برخی روستاها، این کانون است که به تنهایی کار فرهنگی انجام می‌دهد، ما طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» را شروع کردیم و برنامه داریم محافل خانگی قرآن را هم گسترش دهیم.

پایگاه قرآنی مسجد

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد قزوین، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرئوف تقوی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین درباره اجرای طرح «فرزندان ایران» قرارگاه شهید آوینی و توانمندسازی گروه‌های سرود، طرح «مسجد، کانون نشاط» و غنی‌سازی اوقات فراغت و اجرای طرح «چهره به چهره» با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین دیدار و گفت‌وگو کرد.

حجت‌الاسلام تقوی در این دیدار ضمن اشاره به تفاهم‌نامه با اوقاف گفت: در زمان مدیریت حجت‌الاسلام والمسلمین ارباب سلیمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد، تفاهم‌نامه‌ای با سازمان اوقاف و امور خیریه منعقد شد که بحث طرح «چهره به چهره» در آن مطرح است و در جلسه اخیری که داشتیم تأکید شد که این موضوع احیا شود و ما به دنبال این هستیم که این مشارکت با اداره‌کل اوقاف و امور خیریه رقم بخورد و از مربیان برای طرح «چهره به چهره» استفاده شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین ادامه داد: بحث دیگر در خصوص فعالیت‌هایی است که در مسجد انجام می‌شود و اجرای مهمترین فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی با کانون‌های مساجد است زیرا در این کانون‌ها، جوانان و نوجوانان به‌صورت متمرکز فعالیت دارند.

وی افزود: ما به دنبال احیای مساجدی هستیم که راکد هستند و فعالیت‌های فرهنگی در آن‌ها کم‌رونق است و هویت‌بخشی را در اولویت کار خود قرار داده‌ایم، شروع کار در می‌تواند در تابستان باشد و آموزش و توانمندسازی گروه‌های سرود در مساجد استان در نظر گرفته شده است که البته انتهای این برنامه برگزاری جشنواره است و با توجه به اینکه اداره‌کل اوقاف در این حوزه پیش‌قدم بوده می‌تواند مساعدت‌هایی را در انجام این کار داشته باشد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین تصریح کرد: بسیاری از گروه‌های سرودی که در استان مورد حمایت هستند، گروه‌های معروف هستند در حالی که ما گروه‌های سرود بسیاری در استان داریم که اگر توانمند شوند، زمینه رشد و شروع فعالیت برای مساجد خواهند بود.

 وی بیان کرد: ما در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین درصدد هستیم که این اتفاق به‌صورت قوی‌تر رخ دهد و مشارکت‌هایی را در این حوزه داشته باشیم البته شهرداری برای برگزاری جشنواره سرود انتهایی اعلام آمادگی کرده است.

تقوی در پایان یادآور شد: اصل کار فرهنگی با کانون‌های مساجد است، به‌ویژه در برخی روستاها، این کانون است که به تنهایی کار فرهنگی انجام می‌دهد، ما طرح «هر مسجد یک پایگاه قرآنی» را شروع کردیم و برنامه داریم محافل خانگی قرآن را هم گسترش دهیم.                        

انتهای پیام
captcha