ادریس محمدی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با ایکنا از قزوین، با اشاره به اتفاقات سال ۸، گفت: در فتنه ۸۸ برخی عوامل وابسته به خارج از کشور با مطرح کردن شبهه در انتخابات، بیش از هفت ماه فضای جامعه را ملتهب کرده و به نوعی در کف خیابان بودند.
وی اظهار کرد: مردم همیشه در صحنه کشورمان بیش از هفت ماه این اختلافات را در حد اختلاف انتخاباتی یا یک اختلاف سیاسی میدانستند؛ فتنهگران از حساسیت مردم کشور نسبت به موضوعات دینی با خبر بودند ولی فتنهگران پس از التهاب در جامعه با اشتباه با توهین به عزای امام حسین(ع) و تمثال امامین انقلاب مردم چهره واقعی خود را به مردم نشان دادند. مردم در روز عاشورا با مشاهده هتک حرمت عزای امام حسین(ع) به حقیقت اهداف استکبار پی بردند و بهصورت خودجوش و بدون فراخوان قبلی، حماسه ۹ دی را آفریدند.
این کارشناس مسائل سیاسی درباره چرایی بازخوانی دستاوردهای حماسه 9 دی برای مردم بیان کرد: این حماسه دستاوردهای عظیمی برای نظام و انقلاب داشت که تا دههها میتواند این انقلاب را در برابر فتنههای مشابه فتنه ۸۸ بیمه کند برای همین بیان دستاوردهای حماسه ۹ دی و ضرورت بازخوانی آن برای مردم بیش از گذشته احساس میشود.
وی گفت: پس از هفت ماه التهابات خیابانی، حماسه ۹ دی حد یقفی شد که پس از آن فتنهگران جرئت به کف خیابان آمدن را نداشتند. امام خمینی(ره) بارها فرمودند که این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است، در اصل مردم به خاطر هتک حرمت عاشورا و عزاداری امام حسین(ع) وارد میدان شدند تا خطری که انقلاب و اسلام را تهدید میکرد خنثی کنند.
محمدی بیان کرد: در فتنه ۸۸ این فرضیه مطرح شد که آرای یک کاندیدای خاص در اصل عبور مردم از نظام بوده است و آنهایی که به کاندیدادی خاصی رأی دادهاند مخالف نظام هستند که ۹ دی خط بطلانی بر این فرضیه کشید. اگرچه قشری از مردم در انتخابات به فرد یا گزینه خاصی رأی دادهاند، اما حفظ اصل نظام از انتخاب آنان مهمتر بود برای همین در راه نظام و انقلاب از هر انتخاب دیگری عبور کردند.
وی در پاسخ به اینکه مردم در یومالله 9 دی چه چیزی را به اثبات رساندند؟ گفت: مردم در ۹ دی از مسئولان پیشقدمتر بودند؛ عموماً در طول ۴۰ سال دیدیم که مردم از مسئولان پیش افتادند و بدون اینکه فراخوانی شکل بگیرد به صحنه آمدند و حماسه آفریدند. حماسه ۹ دی اوج نمایش تدین، بینش و بصیرت ملت و ولایتمداری مردم را نشان میدهد؛ این حماسه اثبات کرد مردم در دفاع و حمایت از ولی خود ذرهای کوتاه نخواهند آمد.
این فعال سیاسی اظهار کرد: حماسه ۹ دی تقویت خودباوری در برابر انواع تهدیدها و فتنههاست، مطمئن باشید اگر در آینده چنین تهدید و فتنهای پیش آید مردم به تأسی از ۹ دی ۸۸ این روحیه خود را تقویت نموده و باز هم در صحنه خواهد بود و از اصل نظام خویش حمایت خواهند کرد. حماسه ۹ دی نمایش اوج بصیرت دینی، سیاسی و انقلابی مردم بود که علیرغم پمپاژ رسانههای بیگانه، فریب دشمن را نخوردند و بنا به وظیفه خطیر خود در زمان مناسب به صحنه آمدند و پاسخ دادند.
وی تصریح کرد: حماسه ۹ دی اتحاد و انسجام مردم را به نمایش گذاشت و بر تمامی جناحبندیها خط بطلان کشید، اگرچه با حوادث ۸۸ نظریه انقلاب مخملی غربیها قوت گرفت ولی حضور مردم در صحنه ناکارآمدی نظریههای غربی را نشان داد و این موضوع را اثبات کرد که اگر مردم در صحنه باشند خط بطلانی بر نظریات اندیشمندان غربی و شرقی کشیده خواهد شد.
محمدی ادامه داد: حماسه ۹ دی جایگاه ولایت فقیه را برای سالهای سال تقویت کرد و اقتدار و استحکام نظام را موجب شد؛ همچنین این حماسه خط جداکننده بین فتنهگران، جریان انحراف و نفاق با انقلاب اسلامی شد، گفته میشد قبل از حماسه ۹ دی و بعد از این حماسه مرز مناسبی بین نظام، انقلاب و ولایت با منافقان ایجاد شد.
وی بیان کرد: احتمال تکرارپذیری فتنههای شبیه آنچه در سال ۸۸ رخ داد در آینده هم خواهد بود؛ تا زمانی که این نظام بر خط حق، حقطلبی و حمایت از مظلومان جهان قدم برمیدارد هرگونه فتنهای این نظام را تهدید نخواهد کرد و نیاز است که این حماسه و حماسههای اینگونه بازخوانی شوند.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: جهاد تبیین در بیان حماسه ۹ دی و ابعاد گسترده فتنه ۸۸، موجب افزایش اقتدار نظام و سطح آمادگی فکری و عقیدتی مردم خواهد شد و فرصتی برای تقویت رابطه امام و امت و تجدید بیعت با ولایت و تقویت باورهای نسل جدید و آینده خواهد بود.
انتهای پیام