به گزارش ایکنا از قزوین، حجتالاسلام والمسلمین یوسف پورآرین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، در نشست خبری با اهالی رسانه که ظهر چهارشنبه، ۱۲ دی ماه در ادارهکل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، گفت: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری موضوع اعتکاف نوجوانان و دانش آموزان به عنوان یک اولویت در کشور و استان در دستور کار ستاد اعتکاف قرار گرفت.
وی ادامه داد: یکی از جلوههای رویش انقلاب اسلامی اعتکاف و حضور نوجوانان و جوانان در آن است. علیرغم اینکه برخی از رسانهها مطرح میکنند که جوانان و نوجوانان از معارف دینی فاصله گرفتند اما جلوه بارز علایق آنان با دین را در اعتکافدانشآموزی و دانشجویی شاهد هستیم، با توجه به تجربه سالهای گذشته و استقبال جوانان از اعتکاف برخی از مساجد را ذخیره نگاه داشتیم تا انبوه جمعیت نوجوان و جوان از اعتکاف بهرهمند شوند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان اینکه بهتر است مردم در مدیریت و هزینهکرد اعتکاف مشارکت کنند، گفت: مراسم اعتکاف یک جریان مردمی است و مجموعههایی مثل ستادهای نمازهای جمعه و حوزههای علمیه و نهاد رهبری در میدان حضور پیدا میکنند تا این جریان مردمی شود و همین هدف به صورت جدی در ستاد مرکزی اعتکاف استان دنبال میشود.
وی بیان کرد: آیتالله عابدینی رئیس ستاد اعتکاف استان هستند و اداره کل تبلیغات اسلامی از اعتکاف پشتیبانی میکند اما شاخص اصلی و برگزار کننده اصلی اعتکاف مردم و هیئت امنای مساجد هستند و این جریانات مردمی نباید فراموش شوند.
حجتالاسلام پورآرین مطرح کرد: اعتکاف دستاوردهای گوناگونی دارد، حضور مردم و اشتیاق آنان به اعتکاف نسبت به پیش از انقلاب افزایش یافته است، باید گفت که علاقهمندی مردم به حوزه دین زیاد است اما برخی این دستاورد را به گونهای دیگر وانمود میکنند.
وی در خصوص طرح زندگی با آیهها اظهار کرد: طرح زندگی با آیهها سه ساله بوده و قرار است در آن ۱۵۰ فراز از آیات قرآن کریم وارد متن و زندگی مردم شده و به گفتمان رایج بین آنان تبدیل شود، آیات انتخاب شده دستورالعمل قرآن برای زندگی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اشاره کرد: مرحله نخست طرح زندگی با آیهها توسط نخبگان قرآنی کشور و با راهبری تبلیغات اسلامی اجرا شد؛ در مرحله اول ۳۰ فراز از آیههای قرآن کریم انتخاب و گفتمانسازی شد که مفسرین به تفسیر آن پرداختندو حفظ آن نیز در دستور کار قرار گرفت.
وی تشریح کرد: در مرحله نخست طرح زندگی با آیهها استانهای قزوین و قم به طور مشترک رتبه نخست کشوری را از آن خود کردند و در بخش دانشآموزی نیز استان قزوین جایگاه نخست کشور را به دست آورد. گامدوم این طرح در سال ۱۴۰۳ و از ابتدای رمضان در سه محور ولایت عرضی، ولایت طولی بین مردم و امام و نفی ولایت طاغوت آغاز خواهد شد.
حجتالاسلام پورآرین مطرح کرد: در تلاش هستیم این آیات با همکاری دستگاههای گوناگون به گفتمان رایج تبدیل شود. همراهی جدی صداوسیما از این ۳۰ فراز را شاهد هستیم و مقرر شده در این راستا مسابقهای طراحی شود. در طرح آیهها برای سنین کودک و نوجوان کتاب و انیمیشن تولید شده که در اختیار مبلغین قرار خواهد گرفت.
وی گفت: در سطح اول زندگی با آیهها ۴۵۰ هزار نفر هدفگیری شدند، در سطح دوم انس با مفاهیم قرآن کریم هدفگذاری شده که ۱۳۵ هزار نفر به عنوان جامعه هدف تحت پوشش قرار گرفتند. در سطح سوم با عنوان انس با الفاظ ۴۰ هزار نفر هدفگذاری شدند، همچنین برای کنشگری با هدف تعلیم و عمل به آیات قرآن کریم ۲۰۰۰ نفر هدفگذاری شده است که با راهبری و هدایت نماینده ولی فقیه در استان ائمه جمعه و جماعات سطح استان راهبری خواهند شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین خاطرنشان کرد: تمامی محافل جزءخوانی، مناجاتخوانی، تلاوت قرآن کریم و سخنرانی وعاظ بر محور ۳۰ فراز انتخابی خواهد بود. کتاب «منبرک» برای رده سنی نوجوان است که در اختیار معلمین قرار خواهد گرفت. همچنین پیکنوروزی دانشآموزان مرتبط با این آیهها تدوین شده است.
وی تصریح کرد: تبلیغات اسلامی قزوین از دوماه قبل برای ورود به رمضان مقدمهسازی کرده است تا مرحله دوم طرح زندگی با آیهها را اجرایی کند، پیشبینی میشود بیش از ۳۵۰۰ نفر در سطح استان قزوین در این طرح و مسابقات آن شرکت کنند، در پایان نیز برندگان به عتبات عالیات مشرف خواهند شد.
حجتالاسلام پورآرین عنوان کرد: با توجه به فرازهای زندگی با آیهها به شبهات مطرح شده در جامعه نیز پاسخ میدهیم؛ امروزه شبهاتی که پیرامون محور و جبهه مقاومت در اذهان شکل گرفته بود که تمام آنها دستهبندی و از بین آنان ۳۰ شبهه برای پاسخگویی انتخاب شدند. شبهات بر اساس ۳۰ فراز طرح زندگی با آیهها پاسخ داده خواهند شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: فردا پنج شنبه ۱۳ دی ماه طی مراسمی با حضور استاندار و امام جمعه قزوین از تیمهای برتر هنری که در طرح زندگی با آیهها شرکت کردند تقدیر خواهد شد. محصولات هنری بانوان در قالب تئاتر، تولید میکرو رسانه، موشن گرافی، اینفوگرافی و سرود بوده است.
انتهای پیام