کد خبر: 4298050
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴

اعزام تیم اورژانس قزوین به مرز مهران

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان قزوین از اعزام تیم‌های اورژانس این استان به مرز مهران به منظور ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران پیاده‌روی اربعین خبر داد.

اورژانس در پیاده‌روی اربعین

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اورژانس قزوین، دکتر یوسف اکبری، رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی استان، درخصوص اعزام تیم از قزوین به مهران، گفت: در راستای تأمین سلامت و رفاه زائران اربعین حسینی و به منظور پوشش خدمات فوریت‌های پزشکی، تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی استان قزوین متشکل از ۱۶ نفر از کارشناسان اورژانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه آمبولانس و دو دستگاه موتورلانس به مرز مهران اعزام شدند.

وی ضمن اشاره به آمادگی این تیم‌ها جهت خدمات‌رسانی به زوار، افزود: نیروهای اعزامی با تجهیزات آماده ارائه خدمات درمانی و امدادی به زائران عزیز هستند تا در صورت بروز هرگونه حادثه احتمالی یا نیاز پزشکی، خدمات لازم را به سرعت و به بهترین نحو ارائه دهند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان گفت: ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی توسط تیم‌های اعزامی استان قزوین تا پایان پیاده‌روی اربعین ادامه خواهد داشت تا زائران گرامی بتوانند با آرامش خاطر و سلامت کامل این مسیر معنوی را طی کنند و در صورت نیاز از خدمات اورژانس بهره‌مند شوند.

انتهای پیام
captcha