نقشه تبلیغی مطابق نیاز استان قزوین تهیه می‌شود
کد خبر: 3905788
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۸

نقشه تبلیغی مطابق نیاز استان قزوین تهیه می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با بیان اینکه نقشه تبلیغی مطابق نیاز استان تهیه می‌شود، گفت: با نگاه تحولی تصمیم داریم از کلیشه‌ها دوری‌ کنیم و برنامه‌های آینده ناظر بر زیست‌بوم فرهنگی خواهد بود.

نقشه تبلیغی مطابق نیاز استان قزوین تهیه می‌شود

به گزارش ایکنا از قزوین، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدجواد زهرایی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، در نشست خبری که امروز 31، خرداد ماه برگزار شد، تصریح کرد: مبنای فعالیت ما این است که همه فعالیت‌ها ناظر بر اسلام ناب خواهد بود، ما یک اسلام ناب داریم تعابیری که وجود دارد نشان می‌دهد که مکلف هستیم اسلام ناب را نشر دهیم از این‌رو برنامه‌های ما با نگاه تحولی و تمدنی است؛ تلاش می‌کنیم با تهیه نقشه تبلیغی اقداماتی در این راستا انجام دهیم.

وی افزود: در نقشه تبلیغی تلاش داریم اطلاع دقیقی از مساجد استان داشته باشیم، اطلاعاتی از قبیل جاگذاری مساجد، نحوه توزیع مساجد در محلات، بررسی آمار دقیق مساجد در هر محله، شناسایی مساجد پرفروغ و کم‌فروغ، بررسی علل کم‌فروغ بودن برخی مساجد و بررسی محوری‌ترین مسجد یک محله در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اظهار کرد: ائمه جماعات مساجد، نوع هیئت‌های برگزارشده و نوع فعالیت مساجد نیز در این نقشه موردتوجه قرار می‌گیرد، همچنین تلاش داریم میزان فعالیت دارالقرآن‌ها و مؤسسین و فعالین آن‌ها را نیز بررسی کنیم. در استان قزوین سند تحول حوزه فرهنگ تهیه‌ شده و در حال اجرا است، اما ما بخشی از شورای فرهنگی هستیم و برای انجام دقیق وظایف خود نیازمند نقشه تبلیغی هستیم.

تمدید مجوز خانه‌های قرآن

وی یادآور شد: در حال حاضر در حوزه مسجد دستگاه‌های مختلفی دخیل هستند، بنای مسجد در حوزه اوقاف، ائمه جماعات در حوزه ما و کانون‌های فرهنگی در حوزه ارشاد است، این چندبخشی باعث می‌شود که تنها جایی که آسیب ببیند مسجد باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: همچنین ما یک‌بار برای همیشه وضعیت خانه‌های قرآنی و دارالقرآن‌های استان را رصد می‌کنیم و تمدید مجوز آن‌ها را منوط به تأثیرگذاری و عملکرد می‌گذاریم، باید بررسی شود مسئولین دارالقرآن‌ها چه افرادی هستند و تاکنون چه آموزش‌هایی دیدند، توانمندسازی دارالقرآن برای ما اهمیت دارد.

وی تأکید کرد: احیا جلسات سنتی قرائت قرآن نیز یکی از برنامه‌هایی است که به‌صورت جدی آن را پیگیری خواهیم کرد، در حال حاضر این جلسات مانند گذشته پرفروغ نیست باید تلاش کنیم جلسات قرآنی به سمتی حرکت کند که شاگرد شبیه استاد شود و جلسات سنتی را احیا کنیم.

زهرایی بیان کرد: در استان قزوین در حوزه قرآنی اساتید مطرحی داریم، تلاش می‌کنیم ضمن حمایت از این اساتید آن‌ها را به شیوه‌های مختلف در سطح استان تبلیغ کنیم، مخاطب ما عام هستند و از شیوه‌های نوین و استفاده از ظرفیت‌های هنری استان مفاهیم قرآنی را تبلیغ می‌کنیم و با تهیه کارهای چنددقیقه‌ای پیام‌های قرآنی را نشر می‌دهیم.

وی یادآور شد: راه‌های تشویقی برای جذب مخاطب وجود دارد که اکثر افراد از آن بی‌اطلاع هستند ما تلاش داریم این راه‌های تشویقی را معرفی کنیم، برای مثال اعطا مدرک لیسانس به افرادی که طی سه سال قرآن را حفظ کنند یکی از این راه‌ها است، افراد در هر سنی مثلاً 16 سال می‌توانند این مدرک لیسانس را دریافت کنند و در هر رشته‌ای که تمایل دارند در مقطع فوق‌لیسانس شرکت کنند از طرفی در استخدام کشوری نیز در اولویت قرار می‌گیرند.

مساجد به روال عادی برگردند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به شیوع کرونا یادآور شد: با همه‌گیری کرونا در سراسر دنیا تدابیر جدی برای مقابله با آن اندیشیده شد، ما نیز در اولین گام مراکز دینی و اسلامی که موردتوجه بسیاری از مسلمانان بود را محدود و تعطیل کردیم، این برگ برنده‌ای برای کشور است که نشان داد سلامت مردم برای ما اولویت دارد حتی اگر به قیمت تعطیل شدن مراکز دینی تمام شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر بااینکه بسیاری از مراکز مانند بازارها و بوستان‌ها بازگشایی و عادی‌سازی شده است اما مساجد هنوز هم مظلوم واقع‌شده‌اند، اگرچه اخیراً مساجد بازگشایی‌شده است اما تبلیغات منفی دشمن و دامن زدن برخی افراد در داخل به این تبلیغات سبب شده است که مردم از حضور در مساجد ترس داشته باشند درحالی‌که با رعایت پروتکل بهداشتی مساجد نیز می‌توانند مانند قبل از کرونا فعال باشند.

زهرایی اظهار کرد: ما با تجمعات موافق نیستیم اما این شرایط مهیا شده تا مردم با رعایت اصول بهداشتی نیز برای نماز جماعت در مساجد حضور یابند بنابراین رسانه‌ها باید مردم را در این خصوص آگاه کنند.

انتهای پیام
captcha