دکتر کاظمی یکی از فرزندان صالح انقلاب و از رویشهای مبارکی بود که آینده درخشان علمی در کشور را نوید میدهند. این جملات بخشی از بیانات مقام معظم رهبری درباره دکتر سعید کاظمی آشتیانی یکی از فرزندان برومند جهاددانشگاهی است. در پرونده «سعید ایران» که به انگیزه هجدهمین سالروز درگذشت این دانشمند فرزانه به روی مخاطبان ایکنا گشوده شده است با اخبار و گفتوگوهایی که درباره شخصیت علمی، فرهنگی و جهادی او تولید شده است با ما همراه باشید.
مهدی فیض با بیان اینکه فعالیتهای دکتر کاظمیآشتیانی آبرویی برای نظام و خدمتی به عموم مردم بود، گفت: معیار مقام معظم رهبری هم این است که چه کسی به مردم خدمت میکند. رهبری وقتی میخواهند مثال بزنند، بارها اسم دکتر کاظمیآشتیانی را آوردهاند.
احمد وثوق، معاون درمان پژوهشکده رویان با بیان اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی شخصیتی چندوجهی بود، گفت: وقتی دکتر کاظمی وارد فعالیتهای فرهنگی میشد، گمان میکردید اولین شخصیت فرهنگی است. وقتی وارد مباحث علمی میشد، گمان میکردید دانشمندی است که هیچگاه جز دانشاندوزی کار دیگری نکرده است. وقتی وارد کار اجرایی میشد انگار در تمام عمرش مدیر بوده است.
محمد شیراوند از دوستان مرحوم کاظمیآشتیانی در توصیف او میگوید: وقتی به آیات الهی نگاه میکنم میگویم سعید کاظمیآشتیانی یک انسان در تراز قرآنی بود زیرا خداوند میفرماید «وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ» یعنی ما به بنی آدم کرامت بخشیدیم و کاظمیآشتیانی نیز فهمید که باید اهل کرامت باشد.
علی منتظری با بیان اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی مثل همگان زندگی میکرد اما مثل همگان کار نمیکرد و در کار یک جهادگر واقعی بود، گفت: ما حتماً باید در اعتلای نام دکتر کاظمی بکوشیم اما مهمتر از آن رسم کاظمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
محمدرضا واعظمهدوی معتقد است با نگاه کردن به عملکرد افرادی مثل دکتر کاظمیآشتیانی، دلسردیها از بین میرود و نشان میدهد که اگر انسانها اراده و عزم داشته باشند میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند.
مدیرعامل بانک سلولهای خون بنیادی بند ناف رویان در توصیف زندهیاد دکتر کاظمی آشتیانی گفت: گوهرشناس بود و خیلی خوب ظرفیت و درونمایه افراد را شکار میکرد و با ایجاد انگیزه و امید، جمع را به یک هدف واحد سوق میداد و این از جنبههای مهم مدیریتی بود که در وی به عنوان مدیر موفق تجلی پیدا کرد.
قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر اینکه اگر در زمینه الگوسازی صحیح حرکت نکنیم، ممکن است به ضد الگو بدل شود، بر برنامهریزی برای معرفی ملموس زندهیاد کاظمیآشتیانی برای دانشآموزان و دانشجویان تأکید کرد.
همزمان با هجدهمین سالروز درگذشت زنده یاد سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذاری پژوهشگاه رویان در قطعه ۵۰ بهشت زهرای تهران نمایشگاهی از توانمندیهای جهاددانشگاهی برپا شده است.
نشست چالشهای حقوقی و اخلاقی به کارگیری شخص سوم در درمان ناباروری، به همت پژوهشگاه رویان و به مناسبت هجدهمین سالروز درگذشت دکتر سعید کاظمیآشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی امروز جمعه ۱۵ دی ماه برگزار شد.
مسائل و چالشهای فقهی، حقوقی و اخلاقی بهکارگیری شخص سوم در درمان ناباروری با حضور اساتید برجسته این حوزه و پژوهشگران گروه اخلاق و حقوق پزشکی پژوهشگاه رویان بررسی شد.
مدیر گروه اخلاق و حقوق پزشکی پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه فقط در خصوص اهدای جنین قانون وجود دارد که آن هم دارای اشکالاتی است، خواستار بررسی فقهی این مسئله و تدوین قوانین لازم در این خصوص شد.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با بیان اینکه برای مقابله مؤثر با ناباروری، سیاستهای بهداشتی کشور، باید ناباروری را به عنوان یک بیماری در نظر بگیرد، گفت: در این صورت اغلب میتوان از آن پیشگیری کرد و در نتیجه نیاز به درمانهای پرهزینه و دور از دسترس را کاهش داد.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی گلستان با بیان اینکه آشتیانی پایهگذار درمان سلولهای بنیادی در کشور بود، گفت: ایشان دنبال حل مشکل بهجای تسلیم شدن در برابر مشکل بود.
سیدابراهیم احمدی با بیان اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی علاقهمند به کار و پیشرفت بود، اظهار کرد: ایشان اصلاً به روزمرگی قانع نبود؛ اگر میخواست به روزمرگی قانع باشد شاید به منافع شخصی بیشتری دست مییافت اما به منافع شخصی بیتوجه بود و میگفت باید هر سال طرح و ایده جدیدی داشته باشیم. به هیچ وجه حاضر نبود به روزمرگی دچار شود.
مراسم هجدهمین سالروز درگذشت زندهیاد سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذاری پژوهشگاه رویان با عنوان «سعید ایران» از صبح امروز پنجشنبه ۱۴ دی ماه در سالن کنفرانس خانه شهید گلزار شهدای بهشت زهرای تهران برگزارشد.
همزمان با هجدهمین سالروز درگذشت زندهیاد کاظمیآشتیانی مراسم بزرگداشت این دانشمند کشورمان با عنوان «سعید ایران» برگزار و از یادمان دکتر سعید کاظمیآشتیانی رونمایی شد.
زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی یکی از چهرههای درخشان علمی ایران به شمار میرود که با بنیانگذاری پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی و توسعه دانش سلولهای بنیادی، سهم بزرگی در پیشرفت علمی کشور ایفا کرد.
مرتضی ضرابی، مدیرعامل بانک خون بند ناف کشور گفت: دکتر کاظمیآشتیانی یک جهادگر واقعی و پرتلاش بود، تمام زندگیاش تلاش در حوزه فناوری بود تا بتواند ایران را به قلهها برساند. ایشان با تولد رویان، جهاددانشگاهی را در حوزه فناوری در دنیا سرآمد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام با تأکید بر اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی با جمله «ما میتوانیم» حرکت خود را آغاز کرد، گفت: این دانشمند حداقل در دو عرصه بسیار قابل توجه یعنی در درمان ناباروری و سلولهای بنیادی به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافت و در هر دو عرصه موفق بود.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی بیان کرد: دکتر سعید کاظمیآشتیانی فرزند برومندی بود که به درک دین و دانش، درهای رستگاری و رهایی را به روی خویش گشود. گزیدهمردی مؤمن که باجانی جویا از جبهههای جنگ قد کشید و در جهاد دانش ثمر داد.
حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله شعبانی موثقی با بیان اینکه حرکت و فعالیتهای زندهیاد کاظمیآشتیانی باید مصداق کامل «ما میتوانیم» است، گفت: حرکت دانشمند برجسته کشورمان که رهبر معظم انقلاب از وی بهعنوان شهید یاد کردند، حرکت درست و الگوی مطلوب ترکیب علم، ایمان و تلاش بود تا جایی که سلامت خود را در این مسیر از دست داد.
محمد محمودی شاهنشین، زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی را ماهیت و دستپرورده انقلاب اسلامی دانست و گفت: بزرگترین حسن او این بود که به دنبال مهمترین چالش کشور میگشت تا بتواند با کمک دیگران آن را حل کند.
رئیس مؤسسه آموزش عالی اجتهاد گفت: اهمیت و عظمت رحم در مراکز درمان ناباروری جدی گرفته شود، چراکه نسل طاهر به «رحِم» برمیگردد؛ باید در این راستا بررسی علمی و فقهی صحیح انجام شود تا سالیان آینده شاهد خطای علمی نباشیم که نظام خلقت به هم بخورد.
علی حسینی گفت: با الگوگیری از ابعاد شخصیتی، اخلاقی و علمی زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی و بهرهگیری از مدل مدیریتی وی در سازمانها و ادارات میتوان راه این جهادگر علمی را ادامه داد و در پیشبرد اهداف و آرمانهای انقلاب و فتح قلههای علمی خوش درخشید.
آیین افتتاح همایش «بررسی اخلاقی، فقهی و حقوقی درمان ناباروری» با محوریت یادبود زندهیاد کاظمی آشتیانی بههمت جهاددانشگاهی قم با همکاری دانشگاه قم آغاز و در حال برگزاری است.
حسام رسولی با بیان اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی نمونه بارز جهادگر علمی، نوآوری و امیدآفرینی بود، گفت: وی با تلاشهای جهادی خود موفق شد، پژوهشگاه رویان، که یک نمونه موفق از فعالیتهای علمی و فناورانه جهاددانشگاهی است را تأسیس کند و تحولی عظیم در کشور رقم بزند.
مدیرکل دیوان محاسبات فارس زندهیاد کاظمیآشتیانی را پیشگام تحقق آرمان «ما میتوانیم» انقلاب اسلامی دانست و گفت: برای تداوم راه انقلاب اسلامی به تربیت امثال زندهیاد کاظمی آشتیانی نیاز داریم.
حبیبالله اصغری، رئیس سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: زندهیاد کاظمیآشتیانی متدین، پرکار و بذلهگو بود، وی تمام تلاش خود را به کار میبرد تا متخصصان رویان با آرامش در فضای معنوی و روحانی به تحقیقاتشان ادامه دهند.
سیدمحمدحسین سیدکاشی با بیان اینکه زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی در اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران سهمی ماندگار دارد، گفت: این جهادگر علمی یک الگوی تمامعیار برای دانشگاهیان و جامعه جهاددانشگاهی و نمونه بارز یک مدیر متخصص متعهد و پرتلاش است.
سعید نظری گفت: ویژگی اخلاص و ایمان؛ زندهیاد کاظمیآشتیانی را بهعنوان یک مدیر تراز انقلاب پرورش داد، همانطور که سردار دلها شهید قاسم سلیمانی بهواسطه این ویژگی در عرصه جهاد درخشید و مایه مباهات و افتخار شد.
نویسنده کتاب «روایت رویش» گفت: سعید کاظمیآشتیانی در حوزه قرآن فعالیت زیادی داشت. با قرآن مأنوس بود و مسلماً بخش بزرگی از موفقیت ایشان به دلیل این مؤانست بود.
نایبرئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی زندهیاد کاظمیآشتیانی را از مصادیق یک رویش ناب انقلابی دانست که علم و عمل را توأمان با هم داشت.
حامد حیاتی، رئیس جهاددانشگاهی قم گفت: زندهیاد کاظمیآشتیانی علمدار، طلایهدار و پرچمدار علم و ایمان بود؛ اگر علم منهای ایمان باشد تبدیل به جنایت در جهان میشود و اگر ایمان منهای علم باشد کارآمدی لازم را ندارد.
علیرضا منظریتوکلی با بیان اینکه زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی یکی از کسانی است که نسبت به جهاد علمی متعهد و پایبند بود، گفت: امیدواریم جوانان با مطالعه زندگی این دانشمند و دیگر شهدای دانشمند راه و رسم آنها را در زمینه علم و پژوهش ادامه دهند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه مهمترین یادگار زندهیاد کاظمیآشتیانی، تزریق روحیه خودباوری به بدنه علمی کشور است؛ گفت: این دانشمند متعهد و نوآور علاوه بر آنکه از اوایل انقلاب دروس دینی و قرآنی را تدریس میکرد، در عمل نیز نشان داد که چقدر به فضایل قرآنی آراسته و به آموزههای آن پایبند بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه اقدامات زندهیاد کاظمیآشتیانی امیدآفرینی زیادی در فضای دانشجویی ایجاد کرد، گفت: در فضای دانشجویی میتوانیم با معرفی و نشان دادن الگوهایی نظیر زندهیاد کاظمیآشتیانی چنین روحیه نشاط و امید را ایجاد کنیم.
سرپرست جهاددانشگاهی همدان گفت: زندهیاد کاظمیآشتیانی، این چهره برجسته علمی زمانی بروز و ظهور یافت که پژوهش و نوآوری جایگاه برجستهای در کشور نداشت و بعضی از افراد فعالیتهای پژوهشی و حرکت در لبه علم را خارج از توان محققان ما میدانستند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها گفت: آشنا ساختن نسل جوان با زندهیاد کاظمی آشتیانی و تبیین اندیشه، عمل و نگرش ایشان دارای اهمیت حیاتی است؛ به ویژه که این امر میتواند در انگیزه بخشی و جهتدهی به نسل جوان و دانشگاهی موثر و تعیین کننده باشد.
علیاصغر غفاریزاده، متخصص جنینشناسی امید را مهمترین ویژگی زندهیاد کاظمیآشتیانی دانست و گفت: پژوهشگاه رویان علاوه بر رفع مشکلات زوجین، زمینه ورود به حوزههای نوین علوم درمانی از جمله سلول درمانی را فراهم کرد.
موسی اعظمی گفت: روحیه، تلاشها و دستاوردهای زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی مدل و الگویی قابل تکثیر و بازرویش است به شرط آنکه به ضرورت جهادی عمل کردن رسیده باشیم و شناخت و درک درست و اصولی از تعریف کار جهادی و ویژگیهای آن داشته باشیم.
ابراهیم محمدیمنش یکی از شاخصههای تقوایی زندهیاد کاظمیآشتیانی را عمل به واجبات و ارتباط مؤثر با قرآن و اهل بیت(ع) دانست و گفت: این جهادگر علمی هنگام افتتاح پژوهشگاه رویان از یکی از دوستان خود درخواست میکند آیاتی از سوره مؤمنون در باب خلقت انسان را تلاوت کند یعنی در این کار علمی نیز از قرآن غافل نبود و همه یافتههای خود را برگرفته از آن میدانست.
حسن مسلمینائینی ترویج و اشاعه تلاشهای زندهیاد کاظمیآشتیانی که با جهاد خستگیناپذیر خود، پژوهشگاه رویان را تأسیس کرد و امروز در درمان ناباروری و دانش سلولهای بنیادی چون برلیان در داخل و خارج از کشور میدرخشد را ضروری دانست.
فتحالله توسلی گفت: نحوه کار، مدیریت و پیگیری زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی، نابغه و دانشمند کشورمان دنیایی حرف داشت، وی با تلاش شبانهروزی و پیگیری خود فعل «خواستن، توانستن است» را تحقق بخشید.
حمیدرضا طیبی مهمترین میراث دکتر کاظمیآشتیانی و مدیران امثال او را ایجاد روحیه خودباوری در جوانها و اثبات کردن توان حرکت در مرز توسعه علمی و به ویژه توسعه فناورانه در کاربرد علم در خدمت به مردم و در خدمت به جامعه و حل مشکلات کشور در سایه انقلاب اسلامی ایران دانست.
امام جمعه موقت تهران ضمن اشاره به ویژگیهای شخصیتی دکتر کاظمی آشتیانی از جمله ولایی بودن، آرمانخواهی و جهادگری گفت: این موارد برای جامعه ما الفبای سعادت است و این مرد در این جهت الگو بود.
حجتالاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی گفت: برای حل مشکلات کشور نگاهها به پژوهشهای بیرونی است، این در حالی است که اگر بخواهیم مشکلات را حل کنیم، نشانه مسیر، تفکر زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی است.
مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از برگزاری مراسم پرفیض زیارت عاشورا به همت جهادگران این واحد بهمناسبت فرارسیدن هجدهمین سالگرد درگذشت زندهیاد کاظمی آشتیانی خبر داد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان با بیان اینکه زندهیاد دکتر کاظمیآشتیانی الگوی مناسب برای جوانان و آیندهسازان کشور است، گفت: باید در عرصه خدمت این دانشمند جهادگر را الگو قرار دهیم تا بتوانیم در هر حوزهای که فعالیت میکنیم مؤثر واقع شویم.
سعید پورعلی بر لزوم الگوسازی از زندهیاد کاظمیآشتیانی تأکید و تصریح کرد: دکتر کاظمیآشتیانی بیش از اینکه یک اسطوره باشد یک الگوی مطلوب است. ایشان بلند همت، نخبه برجسته، کانون امید و ابتکار آفرینی بود که شایسته است به عنوان الگو معرفی شود ولی باید مراقبت کنیم که به عنوان یک انسان دست نیافتنی مطرح نشود.
محمدمهدی ایزدخواه با بیان اینکه زندهیاد سعید کاظمی آشتیانی با مجاهدتهای علمی و معنوی نام ایران را در عرصههای بینالمللی ماندگار کرد، گفت: از ویژگیهای منحصر بهفرد ایشان این است که همزمان با موضوعات علمی با قرآن و معارف اهل بیت(ع) انس و الفت داشت.
رئیس جهاددانشگاهی با بیان اینکه زندهیاد کاظمیآشتیانی به دنبال علمی نافع بود تا نیاز مردم را برطرف کند، گفت: کشف و شکوفاسازی استعدادها از دیگر برنامههای ایشان بود که در این زمینه نیز استعدادهای زیادی را تربیت کرد.
علیاصغر فاتحیفر گفت: شخصیتهایی همچون دکتر کاظمی آشتیانی با تعهد و گذشتن از جان و اعتبار خودشان و مجاهدتهایی که در زمینه علم و فناوری از خود نشان دادهاند جمهوری اسلامی را در مقابل دستاندازیهای بیگانگان و سلطهگران بیمه کردهاند.
رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه پویش «سعید ایران» به مناسبت بزرگداشت هجدهمین سالگرد درگذشت زندهیاد سعید کاظمیآشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلولهای بنیادی در ایران برگزاری میشود، گفت: این جهادگر فقید نقشی بیبدیل در اعتلای هویت ملی، خودباوری، امیدآفرینی و تحقق آرمان «ما میتوانیم» دارد و امیدواریم همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها تأکید کردهاند بتوانیم در راستای الگوسازی برای نوجوانان و جوانان کشور موفق باشیم.
فرهاد فرامرزیان با اشاره به مجاهدت سعید کاظمی آشتیانی در تأسیس، شکلگیری و تثبیت پژوهشگاه رویان گفت: این پژوهشگاه برای اولین بار در ایران، موفق به درمان ناباروری، تولید، تکثیر و انجماد سلولهای جنینی شد. پژوهشگاهی که به عنوان یکی از نمادهای پیشرفت کشور در دنیا شناخته شده است.
رئیس پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی با بیان این که زندهیاد کاظمی آشتیانی در موضوعات علمی قانعپذیر نبود و همیشه سعی میکرد پله بعدی و جلویی را به دست بیاورد، گفت: در یک مقطع، بسیاری از شرکتهای دارویی حامی این جریان علمی بودند و به کنگره و جشنواره رویان بیشتر از جریانهای خاورمیانه امتیاز میدادند و حمایت میکردند که این درایت و دوراندیشی زندهیاد کاظمی آشتیانی را نشان میداد.
رئیس جهاددانشگاهی چهارمحالوبختیاری با تأکید بر اینکه زندهیاد «کاظمی آشتیانی» سردار جبهه اسلام در سنگر علم بود، گفت: برای معرفی این شخصیت بزرگ علمی باید با به کارگیری هنر و استفاده از ابزارهای نوین رسانهای اقدامات مؤثرتری صورت گیرد.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه زندهیاد کاظم آشتیانی، فرد بسیار دوستداشتنی و خانوادهدوست بودند، گفت: تمامی اقدامات و کارهای این دانشمند بزرگ به یاد ماندنی و باعث افتخار اسلام و ایران است.
معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی گفت: باید نوع مدیریت مفهومی و ایرانی - اسلامی کاظمی آشتیانی تبدیل به مدل و الگو شود تا بتوان امثال ایشان را تکثیر کرد.
سیدحسن شهرستانی گفت: سعید کاظمیآشتیانی را به گُل باغبانپرور تشبیه میکنم. این تعبیر غیر عادی است، زیرا باغبانان گل را و استادان شاگردان را پرورش میدهند، اما کاظمی آشتیانی، استاد تربیت میکرد و حتی برای افرادی که از او از نظر سن و علم بالاتر بودند، ایجاد انگیزه میکرد. یأس نهتنها در شخصیت او جایی نداشت، بلکه افکار حاضل از ناامیدی را از اطرافیانش دور میکرد.
حسن فارسی، میراث دکتر کاظمیآشتیانی برای جهاددانشگاهی و کشور را در یک جمله، «خودباوری» و «ما میتوانیم» دانست و گفت: با توکل، تلاش و تفکر بسیاری از غیرممکنها را میشود ممکن کرد.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: دکتر سعید کاظمی آشتیانی فرزند شایستهای بودند که در دامان آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی پرورش یافتند و توانستند علی رغم کمبود امکانات مادی با اراده قوی و روحیه جهادی به قلههای علمی دست یافته و مورد افتخار همگان شوند.
علی محمدیان اردی با اشاره به اینکه کاظمی آشتیانی جان تازهای به زندگی زوجهای نابارور داد، گفت: تأسیس مراکز درمانی متعدد و راهاندازی گروههای مختلف پژوهشی از اقدامات آن دانشمند بود که در بین آنها پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی از مهمترین این مراکز است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه ممتازترین جلوه مرحوم آشتیانی جلوتر بودن از زمان خویش بود، گفت: ایشان جلوتر از دانشگاهها وارد عرصه تولید علم شده و پیشرفت فراوانی را برای کشور به دست آورد.
مسئول مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل:
فردین محمودی گفت: سعید کاظمی آشتیانی با قدم گذاشتن در حوزه ناباروری و تأسیس پژوهشگاه رویان در یکی از عرصههای جدید علمی دنیا ورود پیدا کرد و باعث جهش ایران در حوزه رویان و درمان ناباروری و حرکت جهادی به سمت خانوادههای محروم از نعمت فرزند شد.
رئیس جهاددانشگاهی کشور با بیان اینکه امروز دستاوردهای پژوهشگاه رویان که زندهیاد کاظمی آشتیانی آنرا بنا نهاد در جهان باعث غرور و افتخار کشورمان شده است، گفت: جامعه ما متأسفانه کاظمی آشتیانی را نمیشناسد و باید الگوهای سرآمد همچون ایشان را به جامعه و نسل جوان معرفی کنیم.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان از اعلام فراخوان مسابقه کشوری «سعیدِ ایران» ویژه جهادگران جهاددانشگاهی سراسر کشور در کردستان خبر داد و گفت: این مسابقه به مناسبت هجدهمین سالگرد درگذشت زندهیاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلولهای بنیادی در ایران برگزار میشود.
در آستانه هجدهمین سالگرد درگذشت زندهیاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذار پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی و سلولهای بنیادی در ایران، اداره کل روابط عمومی این نهاد مسابقه ادبی - هنری «سعیدِ ایران» را ویژه اعضا و خانواده جهادگران جهاددانشگاهی برگزار میکند.
گروه جهادی سلمان بر عرصه بهداشت و درمان تمرکز کرده و در اقدام جدید میخواهد در عرصه جهاد علمی و با الگوگیری از مرحوم کاظمی آشتیانی فعالیت خود را ادامه دهد.
مرکز فرهنگی دکتر سعید کاظمیآشتیانی و نگارخانه دانشجوی شهید مصطفی کریمی با عنوان «نگار من» امروز 10 مهرماه با حضور رئیس جهاددانشگاهی در دانشگاه تهران افتتاح شد.