حرکت پیامبر (ص) در غدیر و مباهله راه زندگی ما را مشخص کرده است
کد خبر: 3916524
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۷

حرکت پیامبر (ص) در غدیر و مباهله راه زندگی ما را مشخص کرده است

امام جمعه قزوین گفت: جریان نورانی حرکت پیامبر اسلام (ص) در غدیر و مباهله راه ما را در زندگی مشخص کرده است و ما باید از عملکرد خاتم الانبیاء(ص) در دوران نورانی زندگی ایشان درس بگیریم.

حرکت پیامبر (ص) در غدیر و مباهله راه زندگی ما را مشخص کرده استبه گزارش ايكنا از قزوين، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی، امام جمعه قزوین، در برنامه سروش آسمانی که هر جمعه از شبکه قزوین پخش می‌شود، اظهار کرد: جریان نورانی حرکت پیامبر اسلام (ص) در غدیر و مباهله راه ما را در زندگی مشخص کرده است و ما باید از عملکرد خاتم الانبیاء (ص) در دوران نورانی زندگی ایشان درس بگیریم.

وی در ادامه با اشاره به ماجرای روز مباهله تصریح کرد: خدای متعال در قرآن کریم به پیامبر گرامی اسلام فرمود: کسانی که بعد از اینکه تو همه حقایق را بیان می‌کنی لجاجت کردند، به آنها بگو بیایید ما فرزندان و زنان خود را می‌آوریم شما هم فرزندان و زنان خود را بیاورید و در محضر خدا دعا می‌کنیم و لعنت خدا را نصیب کسانی می‌کنیم که حق را نمی‌پذیرد و دروغ می‌گویند.

امام جمعه قزوین ادامه داد: داستان روز مباهله اینگونه بود که از شهر نجران کشور یمن جماعتی از مسیحیان تصمیم گرفتند که به عربستان سفر کرده و پیامبر را راستی آزمایی کنند و ببینید نشانه‌هایی که در تورات و انجیل آمده صحت دارد یا خیر.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: این افراد به عربستان آمدند و نشانه‌های عنوان شده در انجیل و تورات را بررسی کردند اما حق را نپذیرفتند، بنابراین این آیه مباهله نازل شد تا بلا بر دروغگویان نازل شود.

وی اضافه کرد: مسیحیان قرار گذاشتند که با پیامبر گرامی اسلامی مراسم مباهله را برگزار کنند بنابراین دور هم جمع شدند و گفتند اگر پیامبر(ص) به تنهایی آمد با او مباهله می‌کنیم، اما در روز مقرر مشاهده کردند که پیامبر گرامی اسلام به همراه امیرمومنان(ع) و حضرت زهرا سلام الله علیها و امام حسن(ع) و امام حسین(ع) سر قرار خود حاضر شدند و مسیحیان با مشاهده این صحنه متوجه شدند که پیامبر برحق است و از ادامه کار خود منصرف شدند.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه در قرآن کریم بین مسیحیان و یهودیان تفاوت جدی دیده می‌شود، گفت: یهودیان امروز در دنیا بیشتر با عنوان صهیونیست‌ها شناخته می‌شوند، البته ما مسیحی صهیونیست هم داریم مثل سران امریکایی که ادعای مسیحیت دارند اما با رژیم جعلی اسراییل همراهی می‌کنند.

آیت الله عابدینی عنوان کرد: در آیه ۸۲ سوره مائده آمده است، شدیدترین و خشن‌ترین و بدترین دشمنان اهل ایمان، یهودیان و مشرکان هستند که مصداق امروزی آنها همان‌هایی هستند که یمن، بحرین، لبنان، عراق و سوریه را به خاک و خون کشانده اند.

وی افزود: در ادامه آیه ۸۲ سوره مائده آمده است، شما با تمام وجود حس می‌کنید که نزدیکترین افراد از لحاظ دوستی و همدلی به اهل ایمان، مسیحیان هستند.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: اینکه در روایت آمده است زمانی که حضرت بقیه الله(عج) ظهور می‌کنند، حضرت مسیح(ع) به ایشان اقتدا می‌کند، این موضوع یعنی در آینده مسیحیت به اسلام می‌پیوندد و به پیامبر گرامی اسلام ایمان می‌آورند.

امام جمعه قزوین ابراز کرد: در آیه ۲۹ سوره انفال آمده است، ای کسانی که ایمان آورده اید از فرصت‌های ایمانی استفاده کنید و بدانید اگر براساس مبانی دین حرکت کنید و صاحب تقوا شوید خدای متعال به شما قدرت فرقان می‌دهد که این قدرت با تحصیلات دانشگاهی و حوزوی به دست نمی‌آید بلکه با بندگی و اخلاص به دست می‌آید و شما دارای یک فهم معنوی می‌شوید و قدرت درک و فهم مسائل عالم را پیدا می‌کنید.

وی با بیان اینکه اعتقاد ما به وعده‌های الهی بسیار کمرنگ است، یادآور شد: قرآن کریم ازدواج را عامل سرو سامان گرفتن زندگی و استحکام زیرساخت زندگی عنوان می‌کند و می‌گوید حتی اگر فقیر باشید خدای متعال شما را تامین می‌کند اما ما به این نگاه اعتقاد نداریم بلکه می‌گوییم: «کار نداریم» چرا ازدواج کنیم؟

امام جمعه قزوین ادامه داد: همچنین خدای متعال می‌فرماید زمانی که دچار تنگدستی شدید انفاق کنید، اما ما وقتی دچار سختی می‌شویم، می‌گوییم چرا باید وقتی خودمان نداریم به دیگران کمک کنیم؟ زیرا اعتقاد نداریم خدای متعال مال ما را چندبرابر می‌کند.

آیت‌الله عابدینی در ادامه با اشاره به آیه تطهیر بیان کرد: خدای متعال درباره خاندان رسالت و نبوت و امامت می‌فرماید، خدا شما را به عنوان یک خانواده منسجم و دارای تمام کمالات انسانی و مطلوب می‌داند و می‌خواهد شما طیب و طاهر بمانید، این آیه شریفه اهل بیت پیامبر را مشخص می‌کند.

وی اضافه کرد: در یکی از کتب اهل سنت می‌خوانیم که پیامبر در منزل ام سلمه بودند که آیه تطهیر نازل شد. رسول خدا (ص)، امیرالمؤمنین (ع)، فاطمه زهرا (س)، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) را فراخواندند و دعا کردند خدایا اهل بیت من اینها هستند و آلودگی را از آنها دور بدار و پاکی را برایشان قرار بده. چون آیه در منزل ام سلمه نازل شده بود، وی سوال کرد آیا من هم جزو اهل بیت شما هستم که پیامبر فرمودند این آیه مختص اهل رسالت است.

انتهای پیام
captcha